2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی😢

135 بازدید | 14 پست

سلام

من یه لباسی هفته پیش سفارش دادم بهم قولشو داد که این هفته بدستم میرسه. امروز پیام دادم کوش نرسید که میگه این کار پر فروشه به نوبت واریزی ارسال میشه

گفتم اینو میتونستی اون موقع که خرید میکنم بگی نه اینکه بگیی دو روز بعد ثبت سفارش ارسال داریم

ب چه قیمت 

منم میخوام از دیجی کالا یه چیزی سفارش بدم میترسم 😫

من یک اوتاکو هستم.......افتخار میکنم که یه اوتاکوئم!......از انیمه حمایت میکنم!.....انیمه به انیمیشن ها وپویانایی های کشور ژاپن میگن!که یک سبک خاص ومتفاوت نسبت به انیمیشن های سایر کشور ها داره!.....انیمه الان یکی از بزرگترین وپرطرفدار طرین سبک های انیمیشن جهانه😍😋😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واریز کردم 

نگران نباش گلم میفرستن

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
اینطوریام نیست از ترس کرونا تو این 3ماه و.. کلا خریدم اینترنتیه

منم چندساااله اینترنتی میخرم هم وسیله خونه هم کفش ولباس...

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
میگم کد مرسوله بده نمیده

وااا چرا؟ 

میگه اداره پست بهمون نداده

غیرممکنه پس ریگی به کفششون هست!