2777
2789

بچه ها من نمیدونم چرا اینقد همه چیو سخت میگیرم ب خودم و اینکه تو تصمیم گیری وااقعا خیلی ضعیفم ؛اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم واسه چیزی 

مثلا الان صاحبخونمون گفته میخوام خونه رو بفروشم تخلیه کنید تا سرماه؛ دیشب رفتیم دنبال خونه قیمتا تو شهر سرسام اوره ولی ی خونه ویلایی تو روستا پیدا کردیم نوساز با قیمت مناسب 

ولی من با خودم فکر میکنم با زندگی تو روستا پیشرفتی نمیکینم و بچه هام اینده ای ندارن ولی تو شهر از لحاظ امکانت و پیشرفت خب خیلی بهتره

حالا شما اگه جای من بودین زندگی تو ی جای خوب تو شهر با اجاره بالا رو انتخاب میکردین یا زندگی توی روستا دور از شهر با قیمت خیلی کمتر ؟؟؟

روستا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان بچه هات کوچیکن برو روستا 

اگه نه اجاره بالا

باید ببینی بعد از چند سال میتونی بیای شهر یا خونه بخری 

با این قیمتا ی سرسام اور 

که شکت میکنه

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍

بستگی داره یک چقدر فرق داره قیمت  دو چقدر مسافت هست و رفت و امد ب شهر قراره چجوری انجام بشه سه بچه هات چند سالشونه چهار شما رفت و امدات زیاده با فامیل یا کم پنج همسرت چی می گه شش خودت چند درصد رضایت داری هفت کجایی هستی و با جزییات بگو اگه اکانش هست 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است