2777
2789
عنوان

زندگی پر سوتی!!!

97 بازدید | 5 پست

سوتی هایی که ما میدیم با سوتیای شما فرقی نداره مث پشت ایفون خونه الو گفتن یا بجای سلام لماس گفتن یا کلبه چوبی با سوتی که میشه چلبه کوبی اما این دیگه تهه سوتی بود ...یادمه بابام کلی غمگین اومدو گفت سعید  که دوست بابام بود سکته کرده و فوت کرده ماهم کلی دلمون سوخت خعلی خانواده نازنینی بودنو وضع مالیشون اصلا خوب نبود در حدی که زهره همسر همون مرحوم گفت از دستگاه پخش صدا واسه مراسم استفادهمیکنیم و ماهم خلاصه غمگینتر شدیم روز مراسم تشییع جنازه همه ناراحت بودیمو بابام بدتر از ما  منم کلی کمک کردمو حلوا اینا چرخوندم ولی چمیدونستم که اینجوری میشه همینطور میرفتم با دیس حلوا که از یه خانومی یهو بلند شدو پشتش به من خوردو حالا هیکلشون خانوم هیکل نبود که انگار تریلی بود منم به یه سمت شوت شدم و اون سمت سمت دستگاه بود و بدبختی همین بود منی که خوردم به دستگاهو نمیدونم چجوری اهنگ ای قشنگتر از پریا پخش شد و جالب این بود همه نیششون باز بود اما گریه میکردن خب اینم داستان امروز لذت ببرین اینقدرم منو مسخره نکنین گناه دارم

بچه بودم فامیل همکار بابام ستوده بود من بهش میگفتم سه جوجه😂به زنداییم ب جای چرا زحمت کشیدین گفتم چرا زحمت دادین😫

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان