2777
2789
عنوان

نا امیدی از زندگی 😔

138 بازدید | 8 پست

خستگی از زندگی..خانوما راهنماییم کنید به نظرتون افسردگی بارداری نگرفتم 😔منی که عاشق شوهرم و زندگیم بودم از همه چی خسته شدم حتی دلم نمیخاد دست یه لیوان تو خونه بزنم یا شوهرمو ببینم یا حتی بوسم کنه و خیلیی چیزا همش دلم گرفته میخام گریه کنم حتی دیگه غذا هم بیشتر روزا درس نمیکنم واقعا احساس میکنم دارم شوهرمو اذیت میکنم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ک تهوع بارداریم دارم یه اب خوشم از گلو م بالا نمیره .میگم ک چی اینهمه سختی...

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خوب چرا ناراحت؟ 😃

نمیدونم از زندگی کردن تو خونمون و با شوهرم خسته شدم بنده خدا هم ایقد دور و برم میگرده ولی من انگار مجسمه روزا همش تکراری آخه چه فایده داره این زندگی کردنا

وقتی یه فرشته تو شکمت خدا قرار داده که میتونه حسرت خیلی از عزیزان دیگه باشه 😊

وقتی شوهرت مثل پروانه دورت می گرده که خیلی ها از این نعمت محرومن و زندگیشون سرد و بی روحه 😉

هر لحظه باید بگی خدا رو شکرت 😍

هیچ وقت نذار شوهری که کنارته و براش ارزشمندی دلش ازت بگیره یا فکر کنه به خاطر بارداریته و از بچه سرد بشه 😊 

کارایی که علاقه مندی رو بکن 

خودت حال و هوات رو خوب کن 

و از شوهرت بخواه که تو این زمینه کمکت کنه😍😊