2789
عنوان

خدا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خوندم ک وقتی کسی از دنیا میره هیچوقت نگران دنیای مادی انسانها نیست چون ک همه چی رو دیده و وارد دن ...

بله نماز نمیخوند یه مقدار بچه پیش پدرشه یه مقدارپیش زن عموم طفلی بچه خیلی به مادرش وابسته بود روزهای اول خیلی مادرش رو صدا میزد الان به زنعموم میگه مامان

عاشق ۲ تا دخترام هستم
بله نماز نمیخوند یه مقدار بچه پیش پدرشه یه مقدارپیش زن عموم طفلی بچه خیلی به مادرش وابسته بود روزهای ...

ای کاش پول میدادن واسش نماز قضا بخونن احتمالا روحش در عذابه ...من کاری ندارم ب نماز خوندن کسی ولی واقعا ایمان دارم ب نماز و خدا و موعود ..انشالله ک روحش ب ارامش برسه اون دستش از دنیا کوتاهه شماها کمکش کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اصلا درکتون نمیکنم چون با مرگم پسرم مادرم همسرم خیلی غمگین میشن

شاید منم یکم خودخواهم که به عزیزانم فکر نمیکنم😞

ﻧﺎم ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺭا ﻳﺎﺩ ﻛﻦ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺑﻨﺪ.مزمل (۸)
ای کاش پول میدادن واسش نماز قضا بخونن احتمالا روحش در عذابه ...من کاری ندارم ب نماز خوندن کسی ولی وا ...

وقتی تو بیمارستان بود خیلی میترسید و گریه میکرد از مادرش خواست که پول بدن براش نماز رو بخونند حتمامادرش این کار رو میکنه طفلی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
چند روز پیش براش خیرات پختیم و پخش کردیم خدایا خیلی جوون بود 

شوهر خاله ی منم دوماه پیش فوت شدن ولی خیلی ساله و توبه کردن و نماز میخوندن و خیلی دست خیر داشت و کمک میکرد الان هروقت هر کی خوابشو میبینه خوشحاله و نورانیه چهره ش ب خالم میگم مطمئن باش جاش خوبه ک انقدر خوشحاله

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میدونم سخته ها ولی ازدواج نمیکنه شوهرش؟؟ بچه باز یکم انعطاف پیدا میکنه بزرگتربشه سخت میشه واسش خد ...

چی بگم باور میکنی تمام موهای سره شوهرش سفید شده تواین مدت 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
وقتی تو بیمارستان بود خیلی میترسید و گریه میکرد از مادرش خواست که پول بدن براش نماز رو بخونند حتماما ...

آخی پس خودش میدونسته ک میره 😭😭😭گریم گرفت خدا رحمتش کنه آخ خدا ..ای کاش همه باهم تو ی روز میرفتن کسی داغ نمیدید خیلی سخته