2777
2789
عنوان

خانمایی ک ازدواج فامیلی هستن

167 بازدید | 14 پست

من و همسرم میشیم پسرعمه دختر دایی...قبل ازدواجمونم جای خوب رفتیم مشاوره ژنتیک آزمایش دادیم گفتن ک مشکلی نیست چون خدارو شکر تو خانواده نه بیماری ارثی داریم نه سندروم دان ..حالا من همش نگرانم بااینکه گفت مشکلی نیست میتونین ازدواج کنین،من یکساله اقدامم نمیشه هر دومون مشکل دارم تنبلی تخمدان و تحرک کم اسپرم با خودم میگم نکنه حکمتش اینه ک فامیلیم بچمون مشکل دار میشه خدا نمیخواد ک بده؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اگه خدا نخواد بده که دیگه نمیده دیگه

شما درمان و دعا رو ادامه بدین اما از خدا به اصرار نخواین

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا خواهر منم عروس عمه ام هستند مشاوره قبل ازدواج رفتن گفتن مشکلی نیست الان ماشاالله هر کدوم دو تا بچه سالم دارن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ماهم فامیل هستیم پسر خاله دختر خاله ما قبل بارداری رفتیم مشاوره ژنتیک باز اونم یه آزمایش نوشت گفت اگه این مشکل داشته باشه یه آزمایش اصلی هست که باید برید تهران بدین که خداراشکر اولی مشکل نداشت الان هم دوتا بچه داریم خداراشکر سالم هستن تو کل به خدا کن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم فاميلي هستم ٩ ساله ازدواج كردم ولي هنوز اقدام نكرديم ميترسه شوهرم 

نسبتتون چیه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دختر عمو پسر عمو 

میگن دختر خاله پسر خاله درصد اینک بچه خدایی نکرده مشکل دار بشه زیاده

میگن دختر خاله پسر خاله درصد اینک بچه خدایی نکرده مشکل دار بشه زیاده

نه بابا ما هستیم ببین قبل بارداری برو مشاور ژنتیک ضررنداره میگم که ما هم رفتیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜