2777
2789

بچه ها دیشب رفتیم فروشگاه، دیدیم سینک و اینا گذاشتن گفتیم یه دونه بخریم چون سینک مون از قبل این که بیایم این خونه خیلی داغون و رسوب گرفته شده بود و هر چی تیرک و سفید کننده می زدیم تاثیرش تا 2_3 روز بود اول بود و 3 سال همینجوری داشتیمش

خلاصه قیمتا رو دیدیم سرمون سوت کشید یه دونه سینک خوب بود اما 4 تومن قیمتش بود 🙄😶

یه سینک دیگه هم بود آقاهه اومد گفت این از خرید قبلی مون اینجاست فقط هم همین یه دونه مونده قیمتش هم 1 تومن بود. همسرم گفت: بخریم؟! 🤔 

با خودم گفتم: سینک مون که اوضاعش داغونه تا تنور داغه بچسبونم باز فرصت نمیشه بخرم با این که مدلش جدید و خاص نیس اما گفتم همین که تمیز و نو هست خیلی ام عاااالیهههه برام 

خلاصه خریدیم و آوردیم وصل کردیم اما بعد از شست و شو داخل سینک بعد از خشک شدن حالت لکه لکه روش ایجاد میشه (قطره آب دیده میشه) 

اینم بگم که آب لوله کشی شهرمون یه چیز افتضااااححححیییهههههه اصلا خورده نمیشه باید بریم آب تصویه شده بخریم 😤😨🤪

حالا بنظرتون مشکل از سینک ماست یا آب شهر؟!🤔 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب شهر و اینکه سینکتون تازه و نو هستش 

اگه میخوای تمیز بمونه بعد هربار شستشو دستمال بکش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
اینم از سینک مون که دیشب خریدیم 

مبارکه چ خوشگله

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بهش میخوره سینک خوبی باشه

سینک منم همینجوریه لک میشه باید هر چی ظرف میشوری خشکش کنی تا لک نشه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

چقد حساسی. خب همیشه بعد از اینکه ظرف میشوری سینکو خشک کن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

سینک ماهم اینجوری میشه بعد از ظرف شستن باید یه ساعت وایسم خشکش کنم.مشکل از آب هس ک اینجوری میشه من حتی استکان لیوانمم لک اب میفته

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.