victoriassecret مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1238 عنوان کدوم یکی ازینا 108 بازدید | 9 پست من قبلنم پرسیدم نگید واای جقد میپرسید چون میخوام چیز خوب بخرم تحقیق میکنم.الان ازبین این چهارتا تاریمل کدومشون رو داشتید و عایا راضی بودید.بلکاپریسنوتریمل(مارک ریمل) کاربر قدیمیم کاربریم پریده (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه خود را به ما بسپارید) 1399/04/04 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالی160 عضویت: 1390/11/05 تعداد پست: 729 من كاپريس و ريمل داشتمخوبن ، دو دور بزني مژه رو خوب پر ميكنهاون دوتا ديگه رو نداشتم
المیرا__ عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2088 من بل دارم الان کمی میریزه زیر چشمم اماخوب حجم میده اما دوسه عالی بود الان اصلیش کمیابه
victoriassecret مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1238 من كاپريس و ريمل داشتم خوبن ، دو دور بزني مژه رو خوب پر ميكنه اون دوتا ديگه رو نداشتم مرسی عزیزمریزش که نداشتن؟؟یا بچسبونه بهم مژه هارو کاربر قدیمیم کاربریم پریده (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه خود را به ما بسپارید)
سالی160 عضویت: 1390/11/05 تعداد پست: 729 ولي اگه يه چيز عالي با قيمت بيشتر بخواي دبورا نقره اي و مشكي بگيرنقره ايش خورده مژه داره مشكيش بدوه خورده مژه ولي جفتش مژه رو هم بلند ميكنه هم پر
victoriassecret مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1238 من بل دارم الان کمی میریزه زیر چشمم اماخوب حجم میده اما دوسه عالی بود الان اصلیش کمیابه اره دنبال اصل دوسه گشتم اما نیافتن.ترسیدم فیک باشه کاربر قدیمیم کاربریم پریده (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه خود را به ما بسپارید)
سالی160 عضویت: 1390/11/05 تعداد پست: 729 مرسی عزیزم ریزش که نداشتن؟؟یا بچسبونه بهم مژه هارو نه اصلا من ريمل بريزه درجا ميندازم دور 🤪
victoriassecret مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1238 ولي اگه يه چيز عالي با قيمت بيشتر بخواي دبورا نقره اي و مشكي بگير نقره ايش خورده مژه داره مشكيش بدو ... قیمتش رو میدونی گلم؟؟ کاربر قدیمیم کاربریم پریده (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه خود را به ما بسپارید)
سالی160 عضویت: 1390/11/05 تعداد پست: 729 قیمتش رو میدونی گلم؟؟ قيمتاى لوازم آوايش همشون خيلي تغيير كرده متاسفانهتو ديجى كالا بزن موجود باشه قيمت روز دستت ميادمن پارسال خريدم مسلماً الان اون قيمت نيست
victoriassecret مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1238 قيمتاى لوازم آوايش همشون خيلي تغيير كرده متاسفانه تو ديجى كالا بزن موجود باشه قيمت روز دستت مي ... مرسی عزیزم کاربر قدیمیم کاربریم پریده (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه خود را به ما بسپارید)