2821
2789
عنوان

کدوم یکی ازینا

108 بازدید | 9 پست

من قبلنم پرسیدم نگید واای جقد میپرسید چون میخوام چیز خوب بخرم تحقیق میکنم.

الان ازبین این چهارتا تاریمل کدومشون رو داشتید و عایا راضی بودید.

بل

کاپریس

نوت

ریمل(مارک ریمل)

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كاپريس و ريمل داشتم خوبن ، دو دور بزني مژه رو خوب پر ميكنه اون دوتا ديگه رو نداشتم

مرسی عزیزم

ریزش که نداشتن؟؟یا بچسبونه بهم مژه هارو

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من بل دارم الان کمی میریزه زیر چشمم اماخوب حجم میده  اما دوسه عالی بود الان اصلیش کمیابه

اره دنبال اصل دوسه گشتم اما نیافتن.ترسیدم فیک باشه

ولي اگه يه چيز عالي با قيمت بيشتر بخواي دبورا نقره اي و مشكي بگير نقره ايش خورده مژه داره مشكيش بدو ...

قیمتش رو میدونی گلم؟؟

قيمتاى لوازم آوايش همشون خيلي تغيير كرده متاسفانه تو ديجى كالا بزن موجود باشه قيمت روز دستت مي ...

مرسی عزیزم