2777
2789
عنوان

نامزدی

106 بازدید | 10 پست

سلام دختر برادر شوهرم .نامزد کرده بدون خبر دادن ب کسی همسر من ک عموشبوده و همیشه کنارش همیشه پول بهش میداد .مث دختر خودش ترو خشکش میکرد اما حتی ی از شم نظر نگرفته بعد کادوهای نامزدی گذاشتی وضعیت انوقت همه ما رو بلاک کرد ک وضعیتش نبینیم 

این ناراحتی نداره؟

بعد دوتا از دایی اش دعوت کرده انوقت هیچ کدوم از بابابزرکاش دعوت نکرده

ضمن اینکه کسی از ازدواج با این اقا راضی هم نبوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی به تو مربوط نمیشه این قضیه خودتو درگیر نکن و ناراحت نشو

ن عزیزم ناراحت همسر من ک چ کارا برا اینا کرد و همین دختر پول لباس خیلی بشم از شوهر من می گرفت الان ان قد بی حرمتش کردن

داری میگی کسی راضی نبوده خب حتما راضی نبودن اینم دعوت نکرده دیگه احتمال داده بیان اونجا میخوان اخم ...

بابای خودش خو بیشتر اخم و تخم کرده دختر عمه باباش اونجا بوده انوقت همسر من پدر شوهرم نبودن 

ینی برا هیچ کس ارزش قایل نشذن

بابای خودش خو بیشتر اخم و تخم کرده دختر عمه باباش اونجا بوده انوقت همسر من پدر شوهرم نبودن  ین ...

نمیدونم گلم فک کنم طرز فکرا بهم نمیخوره😅

من خودم آدمیم که عروسی خالمم دعوت نشم ناراحت نمیشم چون میگم خب طرف به هر دلیلی حال نکرده من باشم زور که نیست

واسه همین حرفتونو شاید خیلی نمیفهمم

موفق باشید😘

نمیدونم گلم فک کنم طرز فکرا بهم نمیخوره😅 من خودم آدمیم که عروسی خالمم دعوت نشم ناراحت نمیشم چون می ...

منو نخاد ولی کلا بی حرمتی بده .انوقت ک نیاز داشت بودیم خدمتش دوستامون داشت الان حتی ی خبر ب همسرم ندادن

بعد اینکه خود دختر پیش فامیل شوهرش عمو بابا بزرگ و بی ارزش کرده