2777
2789
عنوان

با تجربه ها

180 بازدید | 15 پست

باردارم و از زایمان میترسم  استرس ندارما ترس دارم اونم نه از درد همش میگم  نکنه بمیرم از طبیعی در حد مرگ میترسم که خودم یا بچه چیزیمون بشه از سزارین هم همینطور چیکار کنم ...میگن سزارین شو اما تو خصوصی هم اختیاری نیس شهر ما چی کار کنم  تا 7تاهزینه رومیتونم بدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیمیری اگر جفت سر راهی نداشته باشی نمیمیری

ترس دارم به حرف که نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه جا میگم برو سز اختیاری میکنه دکتر نگار عسگری خیابان چهار راه برق فکر کنم بود با دکتر سامیه کریمی ...

تو خصوصی راحت انجام میدن یا نامه باید از پزشکی قانونی بگیرم ،،دکتر خودمم میگه انجام میدم  ولی کلی نامه گفته بگیر 

برو یه نامه الکی هم بگیر من گرفتم چیزی نیست که

میشه این نامه رو بگی از کجا گرفتی تو رو حدا راهنمایی کن اگر میدونی پزشک من میکه از روانپزشکی که میگم نامه فوبیا بگیر بد ببر بده پزشکی قانونی ولی میترسم گیر بدن ..این نامه نگاریا جه قدر هزینه اشه؟؟

یادم نیس هزینرو ولی کم بود فکر کنم من رفتم بیمارستان شهید محمدی برا پزشک قانونی یه عالمه زن هم بودن ...

دکتر رو چون اشناییم دستش هم خوبه دلم نمیاد؟عوض کنم .. خب شهید محمدی الان کرونایی هس میترسم برم نزدیکش ..بعدش هم یه چیز دیگه اونجا پزشکی قانونی پزشک چی پرسید؟

گفت اسمت چیه اسم بابات چیه تحصیلاتت چقدر دیگه یادم نمیاد اخه ۴ سال پیش بود توی کلینیک بیمارستانه

همین ؟؟ یعنی نپرسید چرا میخوای سز شی؟؟ کدوم بیمارستان؟عمل کردی؟؟ راضی هستی؟؟

یادم نمیاد امام رضا اره خوب بود 

منم امام رضا میخوام برم دعا کنید برا من زایمان خوبی باشه