2777
2789
عنوان

بیبی چکم کی باید نشون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست
واااااااااییییییهمین الان اومدم که ازت بپرسم چیشد نتیجه ت! اصن انگار خودم جواب مثبت گرفتم!!! خووووشش ...

ممنونم عزیزم مثل اسمت مهربونی💋💋💋 من چون پریودام نامنظمه نمی تونم دقیق بگم ولی روز ۳۱ پری هستم .از خدا می خوام حاجت دلتون رو بده ان شالله باور کن یهو می شه من یه دونه رابطه ماه پیش داشتم چون دیگه رفتم دکتر و بهش گفتم من بچه دار نمی شم . همه آزمایشا و معاینات رو رفتم ولی اینجوری اصلا قسمت نشد جوابش رو ببرم دیگه. خدا هرررر چه زودتر دلت رو خوشحال کنه حتما نتیجه می گیری عزیزم❤❤❤❤

واااااااااییییییهمین الان اومدم که ازت بپرسم چیشد نتیجه ت! اصن انگار خودم جواب مثبت گرفتم!!! خووووشش ...

مررررسی عزیزم مثل اسمت مهربونی واقعا💋💋 من چون نامنظم هستم نمی تونم دقیق بهت بگم ولی روز ۳۱ پری هستم معمولا بیشتر ۳۰ روزه دوره هام. این ماه فقط یه رابطه داشتم بعدش دیگه رفتم دکتر گفتم من باردار نمی شم و همه ماه رو صرف ازمایش و سونوگرافی گدروندم ولی خواست خدا بود اصلا نتایج اونا رو نبرم پیش دکتر. مطمئنم شما هم به همین زودیا نتیجه می گیری ان شالله🤲🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از انرژی مثبتت الهیییی که خودت و اقاتون و همسرت سرباز امام زمان باشین چی از این بالاتر!

منم به شوهرم میگفتم بیا انقد بچه بیاریم یه گردان امام زمان بجه های من و تو باشن! ولی این شد فسمتمون! چن ساله ازدواج کردی؟ من چون سه سال جلوگیری داشتم تاثیر داشته دیگه

ممنون از انرژی مثبتت الهیییی که خودت و اقاتون و همسرت سرباز امام زمان باشین چی از این بالاتر! منم ب ...

منم ۳ ساله😃 چه جالب همه چی مون شبیهه ها چون منم ۸ ماه اقدام کردم😉

عزیزم شیش ماه زیاد نیس... ان شالله همین ماه باردار باشی منم خیلی دعا کن

2 سال میشه ازدواج کردم...یه سال اول خودمون بچه نمیخواستیم.

دیشب مادرشوهرم اومد خونمون حرف بچه رو پیش کشید که اره فلانی از شما دیرتر ازدواج کرده الان حاملس....یا فلانی با شما ازدواج کرده یه بچه داره یکی دیگم بارداره... شما چرا بچه دار نمیشین....اینقد دلم شکست از مقایسه کردناش که با چشم گریون خوابیدم شب😢

انشاالله عزیزم تو هم زوووود زووود مامان بشی.

2 سال میشه ازدواج کردم...یه سال اول خودمون بچه نمیخواستیم. دیشب مادرشوهرم اومد خونمون حرف بچه رو پی ...

اووووه تو فقط مادرشوهرته ، من زمین و زمان لهم میگن! یه خواهر دوقلو دارم بچه ش تقریبا دوساله س اما من!!!! عادت کردم نشنیده بگیرم، مادرشوهر منم خیلی میگه بچه دارشو، بچه دار شو! 

اووووه تو فقط مادرشوهرته ، من زمین و زمان لهم میگن! یه خواهر دوقلو دارم بچه ش تقریبا دوساله س اما من ...

فقط اون نیست مادرشوهرم جلو روم میگه ولی بقیه پشت سرم...دیشب میگفت همسایه ها میبینن منو میگن عروست هنوز حامله نیست😕فامیلم که بماند.

عزیزم درکت میکنم سخته ولی خدا بزرگه و حاجت دل مارو هم میده.

برات دعا میکنم❤

فقط اون نیست مادرشوهرم جلو روم میگه ولی بقیه پشت سرم...دیشب میگفت همسایه ها میبینن منو میگن عروست هن ...

دقییییقن پشت سر منم میگن! حالا تو دوساله! من که سه سالم! خدا واقعا دوتاچیزو بهم یاد داد با این اتفاق، اول صبر، دوم اینکه حرف دیگران برام مهم نباشه! خداجون حکمتتو شکر

وااااای پس کاش شباهت سوممونم این باشه که منم مث تو دو سه روز دیگا از بدم و مثبت شههههه

ان شالله... به نظرم وقتی علائم داری ان شالله بارداری ولی اگه نبودی بدون بارداری نزدیکه ماه بعد یا بعدترش می شی حتما.. 

فقط اون نیست مادرشوهرم جلو روم میگه ولی بقیه پشت سرم...دیشب میگفت همسایه ها میبینن منو میگن عروست هن ...

مادر شوهر من از روز اول ازدواج می گه ان شالله دو قلو پسر منم لبخند میزنم می گم هر چی خدا بخواد ... اونام مادر هستن دیگه قصدی ندارن ناراحت نشو نمیدونن که شما اقدام می کنی ولی نمی سه هر وقت گفتن بگو ان شالله خدا به ما هم میده فقط خدا باید بخواد ...

ان شالله... به نظرم وقتی علائم داری ان شالله بارداری ولی اگه نبودی بدون بارداری نزدیکه ماه بعد یا بع ...

علائم خاصی ندارم جز اینکه پ نمیشم 😢 البته درد و علائم پ هم ندارم فک کنم بدنم هنوز تصمیمشو نگرفته 😂  اگر تا هفته دیگه خبری نشه میرم آز خون، دعا کن...،

تو چه علائمی داشتی؟ بیبی چکت چه مارکی بود که مثبت شد؟

علائم خاصی ندارم جز اینکه پ نمیشم 😢 البته درد و علائم پ هم ندارم فک کنم بدنم هنوز تصمیمشو نگرفته 😂 ...

من پنج روز قبل پریودم دل و درد و کمردرد داشتم به طوریکه کاملا فکر می کردم پریود هستم ولی میرفتم میدیدم نه نیستم و تکرر ادرار داشتم طوری که شبها بیدار می شدم میرفتم دستشویی..

میدونم عزیزم مخصوصا شوهرمنم تک پسرشونه و دیگه بدتر.... مادرشوهرمن باز بارها بهم گفته پسر به درد نمی ...

نگران هیچی نباش همش به این فکر کن که خوب دارو می خوریم و درمان می شیم و خدا میده بهمون هر ماه هم که احتمال بارداری هست پس جای نگرانی نیس..❤

نگران هیچی نباش همش به این فکر کن که خوب دارو می خوریم و درمان می شیم و خدا میده بهمون هر ماه هم که ...

انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.

آمین.

ممنون از حرفای دلگرم کنندت عزیزم❤