هشت ماه! تنبلی زیاد نداشتم، پودر اینوفولیکم داده، این ماه خبری نباشه میرم دکتر بعدی... دعام کن خواهش ...
منم یکساله منتظرم خودم تنبلی شدید داشتم نشد رفتم دکتر دیدیم به به شوهرم افتضاحه اسپرماش الان در حال درمانه ازمایشو سونو و این چیزا..حتما حتما برو بگو شوهرتم آز بده...انشالله خدا هرچی زودتر دامن همه منتظرارو سبز کنه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
منم ۵ سال با دوتا ای یو ای منفی پس انقدر زود ناامید نشو
عزیزم بنظرم آی یو آی وقت تلف کردنه چون عین نزدیکیه درصد موفقیتش اگ داری برو آی وی اف
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
منم مشکل شوهرم اینه خیلی اورولوژیست ترسوندمون تا بره جواب سونو و ازمایششو نشون بده ببینیم چیه نظرش اون ب ما گفت آی یو آی نه ولی دکتر خودم بااین شرایط میگفت آی یو ای 😑