2777
2789
عنوان

خواهر شوهری

438 بازدید | 42 پست

خواهر شوهرم از شهرستان میاد یه روز خونه ما میمونه بعد میره شهر زادگاهشون درسته کرونا زیاده نباید کسی جایی بره ولی خودش رعایت میکنه مسیرش یه سره هم به خواد بره خیلی طولانی یعنی تا شهر ی که من هستم 18ساعت راه داره .رابطم باهاش خوبه یعنی دوستانه ایم اما من باردارم خودش کمکم میده میدونم میشه بگین شام فردا ک میرسن چی درس کنم هم خوب باشه هم من اذیت نشم ..ناهار فردا هم بگین  پیشنهاد بدین هم چیز خوشمزه باشه هم اذیت نشم البته خودش همکاری میکنه ..ژله کیک میوه تخمه هم برا بعد شام  اینا فردا ان شاالله برا شام میرسن  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شام الویه(جای عقدس خالی😆)

ناهار فردا عدس پلو یا لوبیا پلو یا ته چین

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

اگه صمیمی هستید کتلت. الویه. ماکارونی 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اگر سختت نيست كتلت درست كن كنارشم سيب زميني سرخ شده و هويج و قارچ

ناهار هم از شب قبل قورمه سبزي بذار حسابي تا فردا جا مي افته كرم كارامل هم خوبه و راحت ميتوني درست كني

دوستان صمیمی هستیم ..حالا شام راحته..فردا ناهار کباب شوهرم  درس کنه با شوهرش خوبه؟😂یا؟قیمه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه صمیمی هستید کتلت. الویه. ماکارونی 

اینا براناهار یا شام ؟؟ شوهرم میگه الویه شام ناهارماکارونی اما من میگم یهروز اینجاس چلو بدم ناهار

اینا براناهار یا شام ؟؟ شوهرم میگه الویه شام ناهارماکارونی اما من میگم یهروز اینجاس چلو بدم ناهار

ناهار مرغ درست کن. راحته. خودشم کمک میکنه بنده خدا. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
به نظرم برای یه باردار اینا راحت ترینه

ابگوشت راستش دوس ندارم مال خودم فقط مال مامانم دوست دارم ..ماهی هم خوبه منم جنوبی ایم اما تو بارداری بدم اومده نمیتونم