2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکیک شکلاتی بپز راحتهرپشم شکلات اب شده بریز  اسمارتیز یا ترافل  اگه داری بریز روش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

۳تا تخم مرغ ونصف ق چ وانیل بزن..هم زدی کرم رنگ شد یک لیوان شکر یه لیوان روغن مایع..یه لیوان آب جوش جا شیر اضاف کن و بزن .‌پودر شکلات داشتی بزن نداشتی نمیخا..من میزنم ..بعدم دو لیوان ارد قنادی سفید ..با یه قاشق غذا خوری پکینگ پود رو دوبار الکی کن ‌‌اثاف کن دورانی با قاشق قاطب کن بریز تو قالب ..دوبار بزن زمین قالب هواش گرفته بشه حباب نزنه بالا کیکت..بزار تو فر

واسه تزینش شکلاتی نصف پاکت خامه صبحانه رو رو احاق بزار دو جوش ک زد ..پودر شکلات و شکلات تلخ تخته ای اضاف کن با یکم شکر هم زدی بزار کنار خنک بشه ..بعدم روکش کن کیکت رو...

پنج شیش تا پنکک درست کن هم زود حاضر می شه هم بافت لطیفی داره بینشم خامه قنادی بریز و روشو با توت فرنگی و موز تزیین کن و شکلات اب شده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

تخم‌مرغ چهار عدد
وانيل 1/4قاشق چايخوري
روغن مايع نصف پيمانه
خامه يك پيمانه
شير يك پيمانه
آرد دو پيمانه
بيكينگ‌پودر نصف قاشق چايخوري
پودر كاكائو يك قاشق سوپخوري
پودر قند دو قاشق سوپخوري

سفيده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا مي‌كنيم. سفيده‌ها را مي‌زنيم تا سفت شود. زرده‌ها را هم به همراه وانيل مي‌زنيم. در يك كاسه ديگر روغن مايع خامه و شير را مخلوط مي‌كنيم اين مواد را داخل زرده‌ها مي‌ريزيم. مخلوط آرد، بيكينگ‌پودر، پودر كاكائو و پودر قند را به تناوب به همراه سفيده، به مواد اضافه مي‌كنيم. به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد برداشته داخل تابه ريخته اجازه مي‌دهيم يك طرف آن پخته شود. سپس طرف ديگر را برمي‌گردانيم. مي‌‌توانيد اين پن‌كيك را با خامه و ميوه‌هاي فصل دلخواه تزيين كنيد.

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است