2777
2789
عنوان

راهنمایی

78 بازدید | 9 پست

من و همسرم سیسمونی دختر  تو راهیمونو به خواست همسرم خودمون میخریم  نه خانواده ام  حالا اینکه میشه بگین واجباتش چیه ..و  یه چیز دیگه من اتاقم کوچیکه کمد دیواری هم داره فقط تخت گرفتم دیگه ویترین و کمد نگرفتم جای ویترین شلف دیواری گفتم میزنم  به نظرتون خوبه ؟؟ بد نیس که ویترین و کمد نداره؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آفرین به شعور همسرتون.نه خیلی هم خوبه.ایشالا بزرگتر که شد چندسال دیگه براش کمد اینا میخری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اگه جا نداری چیز اضافه نگیر 

خونه خودمه ولی خب کوچیکه حالا خواهر شوهرم  تاز ه دخترش دنیا اومده تخت کمدویترین گرفته اما هم خونه اش ویلایی و بزرگه هم  کمد دیواری نداشت همینکه اصلا دیگه اتاق بچه دیزاین نکرده ولی من فرش و پرده و روتختی و لوستر ست برا دخترم  سفارش دادم،،،ولی همش حس مقایسه ای دارم ..از طرفی هم شوهرم میگه تو نذاشی ویترین کمدش بگیرم ولی واقعا جا ندارم خب

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آفرین به شعور همسرتون.نه خیلی هم خوبه.ایشالا بزرگتر که شد چندسال دیگه براش کمد اینا میخری

کمد دیواری داره خونه ام واقعا اتاقی که براش در نظر دارم اگر توش ویترین و اینا بچینمم دیگه جا نمیشه توش وایستاد کوچیکه 

ولی حس مقایسه ای دارم با خواهر شوهرم باهم بارداز بودیم اون تازه زایمان کرده ..گرفته ..شوهرمم هی میگه تو نذاشتی ویترین و کمدش بخرم..میگم خب بخریدیگه اتاق نا نداره وایسی توش 

کمد دیواری داره خونه ام واقعا اتاقی که براش در نظر دارم اگر توش ویترین و اینا بچینمم دیگه جا نمیشه ت ...

اتاق بچه هرچی خلوتتر باشه بهتره.از شش هفت ماه میخواد بازی کنه و حرکت کنه بهتره که اتاقش خلوت باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اتاق بچه هرچی خلوتتر باشه بهتره.از شش هفت ماه میخواد بازی کنه و حرکت کنه بهتره که اتاقش خلوت باشه

تازه راکر و صندلی ست براش گفتم دیگه اصلا جا خالی نداره ولی حالا میگم اون گرفته من نگرفتم یه وقت بعدا دخترم ناراحت نشه ..البته من یه شلف برا دیوارش سفارش دادم قیمتش کم از ویترین نیس اما چون دیواریه جا نمیگیره دیگه

ولی حس مقایسه ای دارم با خواهر شوهرم باهم بارداز بودیم اون تازه زایمان کرده ..گرفته ..شوهرمم هی میگه ...

اصلا مقایسه نکن.اتفاقا وسیله اضافی اصلا خوب نیست بزار بچت تو اتاق خلوت راحت باشه

اصلا مقایسه نکن.اتفاقا وسیله اضافی اصلا خوب نیست بزار بچت تو اتاق خلوت راحت باشه

اون خونش تو روستاس خیلی هم بزرگه  اما من خونم یه واحد90متریه ..از طرفی شوهرم میگه خریده من برا بچه ام نخریدم