2777
2789
عنوان

آدم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقید با این رویه؟

شما منو یاد کاربر ریسمانگر میندازین یه کاربری دیگه هم داشت یادم رفت

دخترم بی غم بخند ، دنیای من لبخند توست💗            آفتاب هستی ام ،، جانم پسر چشمان توست 💙

اره

یک مرده حدودا ۵۰و خورده ای ساله 

که وقتی دیدمش یکهو قلبم ب سرعت هزارتا میکوبید نمدونم چرا . لباسای مندرس پوشیده بود و دورچشماش و لباش سیاه بود و صورتش سفید سفید . داشت با یکی ک ما نمیدیدمش بلند بلند دعوامیکرد همه نگاش میکردن ‌من تا ۱۰ دقه قلبم تندتند میزد

یکی. دیگم یبار سر ایسگاه بودم یک مرده اومد قد بلند سرتا مشکی پوشیده بود . چشمم ک بهش افتاد دلم کنده شد بی دلیل .باردار هم بودم . اصن بمن نگانکرد اما من تمام مدت قلبم تند میزد و استرس شدید گرفتم اتوبوس اومد نفهمیدم چطور فرار کردم .‌اگه نگام میکرد دلم میترکید ‌نمدونم چرا بی نهایت حس ترس. داد بهم

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
اره یک مرده حدودا ۵۰و خورده ای ساله  که وقتی دیدمش یکهو قلبم ب سرعت هزارتا میکوبید نمدونم چرا ...

سعی کنید تلقینی هم نباشید و خودتونو کنترل کنید بعضیا ممکنه فقر یا اعتیاد این بلا رو سرشون آورده و آدمای دل مهربون و ساده ای باشن

دیدم ولی ازش نپرسیدم...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

من تو کاره کسی دخالت نمیکنم پوشش هرکس به خودش مربوطه👌

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍