2777
2789
عنوان

من باردارم؟؟؟

191 بازدید | 16 پست

اول اینو بگم بچم ۹ ماه نیمشه.

قصد بارداری ندارم

تا ۶ ماه بعد از زایمان به دستور بهداشت و پزشک قرص شیردهی خوردم

و بعد از ۶ ماه یه آمپول سه ماهه برای جلوگیری از بارداری زدم .

و از اونجایی که بهداشت خر تشریف داشتن اصلا قبل از تزریق وزنم رو نگرفت.آزمایش برای تایید عدم بارداری ازم نخواست و... 

وزنم ۸۰ بود! با این وجود آمپول رو زد( آخه آمپول ضد بارداری باعث افزایش وزن و... میشه)

چون آمپول بهم نساخت و خونریزی پیدا کردم جوری که ۳۰ روز طول کشید. 

بعد از آمپول این دوماهه دارم قرص تری فاربه( از اون سه رنگ ها) میخورم.

اما پریود اصلا نشدم.بیشتر از ۷۰ روزه.

به شدت ویار دارم.

الان یک هفته ای هم هست که ته گلوم تلخ میشه شدید.

حساس و عصبی شدم.

و بچم شیرمو نخورد این مدت و ترک شیر مادر کرد! 

وزنمم بیخودی داره بالاتر میره.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

الان همه نگید بی بی چک بزن و..

فردا میخوام بزنم.

اما خیلی ذهنم درگیره.چون من این مدت انواع و اقسام قرص هارو خوردم.

و حتی جراحی داشتم

و عکس دندون هامو گرفتم!!!!! و آمپول سر کننده دندون زدم! 

و کلی کار خطرناک دیگه.

اگه بچه ای باشه چی؟😢

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی بی چک نداری؟؟ فردا برو تست بارداری 

فردا میخوام بی بی چک بخرم و بزنم😢

بااین علائم شماگفتی نیاز نیست بی بی چک بزاری فردا همین الانشم باردارباشی مثبت میشه . ولی خوب شایدم بخاطر بهم ریختگی هورموناته پریودنشدی

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
بااین علائم شماگفتی نیاز نیست بی بی چک بزاری فردا همین الانشم باردارباشی مثبت میشه . ولی خوب شایدم ب ...

امیدوارم.

بی بی چک الان ندارم. وگرنه میذاشتم.

آخه بارداری قبلیمم همین علائم بود. 

اها یادم رفت بگم تکرر ادرار هم گرفتم.شدید

من عروسمون الان ۸  ماه زایمان کرده پری نشده رف دکتر گفت شما تا بچه رو از شیر نگیری پری نمیشی ین ...

آخه من فرق داره ! 

من ۴۰ روز بعد از زایمان پریودام شروع شد.مرتب و منطم

امیدوارم. بی بی چک الان ندارم. وگرنه میذاشتم. آخه بارداری قبلیمم همین علائم بود.  اها یا ...

از استرسسه خدابزرگه نگران نباش 

آخه من فرق داره !  من ۴۰ روز بعد از زایمان پریودام شروع شد.مرتب و منطم

منم سه ماهگی بچم پریودشدم .بچمم فقط شیرمادرمیخورد ب اینا ربط نداره هربدنی ی جوره

آخه من فرق داره !  من ۴۰ روز بعد از زایمان پریودام شروع شد.مرتب و منطم

نگران نباش شاید هورمونات بهم ریخته واسه قرصاس شاید... 

هر چی شد منم با خبر کن بدونم چی بود.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

من بعد از 8 ماه ک از زایمانم گذشت پری شدم ولی همچنان نا منظمه هر ماه میشم ولی هی عقب میفته... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍