2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن؟

345 بازدید | 27 پست

سلام کیا تا حالا جدا شدن.... شوهر من یه زباله ی به تمام معنا بود با اینکه عروسی کردیم همه چیو بخشیدم که فقط بره از زندگیم البته حق ماها توی دادگاها در نظر گرفته نمیشه با این حال به نظر شما کار درستی کردم؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولم کرده رفته دنبال رفیق بازی یروزم توی این دو سال بر نگشته. تصمیم دیگه ای نمیتونستم بگیرم

خب کار بدی کرده حق داشتی جدا بشی ولی باید مدت زیادی قبل ازدواج باهم بگذرونین تا همو کامل بشناسین

-

من سال94جداشدم هیچیم نگرفتم الانم چن ماهی میشه نامزد کردم..شوهرسابقمم 2سال پیش ازدواج مجدد کرد زنش ازش طلاق گرف

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
من سال94جداشدم هیچیم نگرفتم الانم چن ماهی میشه نامزد کردم..شوهرسابقمم 2سال پیش ازدواج مجدد کرد زنش ا ...

وقتی یه مرد بده برای هر زنی بده. از نامزدت راضی هستی؟