m_lavinge مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1139 عنوان تکونای نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 17 پست سلام بچهامن الان هفته بیستو یک هستم از هفته ۱۹ دیگه هرروز تقریبا تکوناشو حس میکردم وقتی دستمو میذاشتم رو شکمم ولی الان دو سه روزه حس نمیکنم هیچی خیلی نگرانم کسی عین من نبوده؟ ❤💑❤👶❤ 1399/04/04 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fmohamadmahdi عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1818 الانم ی چیزایی حس میکنم ولی خیلی خفیفه من میگم شاید شکل قرارگیریش عوض شد عزیزم در اولین فرصت برو دکترت بگو احتمالا سونو بفرستهچون احتمالا داره دیابت بارداری داشته باشی ومایع دور جنین زیاد باشه و شما تکوناش رو حس نکنی من این تجربه رو داشتم
m_lavinge مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1139 عزیزم در اولین فرصت برو دکترت بگو احتمالا سونو بفرسته چون احتمالا داره دیابت بارداری داشته با ... من تازه ازمایش اینا دادم گفت همچیت خوبه دوهفته پیش سونو بودم اونم خداروشکر خوب بود.بهم گفت تا هفته ۲۴ ممکنه هیچی حس نکنی چون باردتری اولته و جفتتم قدامیه ❤💑❤👶❤
fmohamadmahdi عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1818 من تازه ازمایش اینا دادم گفت همچیت خوبه دوهفته پیش سونو بودم اونم خداروشکر خوب بود.بهم گفت تا هفته ۲ ... دکترت بهت گفته نگران نباش پس راس میگن شکم اول ادم هیچی متوجه نمیشهمن بارداری سومم هست