2777
2789
عنوان

فرازمینی

185 بازدید | 11 پست

2 - امیرمؤمنان علی علیه السلام می فرماید:

هذِهِ النُّجُومُ الَّتی فی السَّماءِ مَدائِنُ مِثلُ المَدائِنِ الَّتی فی الأرضِ مَربُوطَهٌ کُلُّ مَدینَةٍ اِلی عَمُودٍ مِن نُورٍ

این ستارگانی که در آسمان هستند شهرها (و آبادی هایی) همچون شهرهای زمینند، هر شهری از آنها با ستونی از نور (با شهرهای دیگر) پیوسته است.

سفینة البحار، جلد ۳، صفحه ی ۵۷۴

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی چ جالب 

خیلی دوست دارم بدونم راجع بهش

خیلی چیزا تو این دنیا هست ک ماازش بی خبریم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
این بحثا از نظر من دایما حذاب بود و هست میتونم ساعت ها راجبشون بدون خستگی بخونم مثلا تو امریکا منطقه ...

اره واقعا خیلی جذابه

اگه کتابهایی رو دراین زمینه میشناسی و مطالعه کردی معرفی میکنی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اصلا تاريخي هم ثابت شدن كه هستن

اره  ولی اینکه معصومین سال ها قبل از اینکه دانشمندان نجوم با امکانات بیان صریحا بیان کردن خودش معجزه ست

چی چی یکم توضیح بده گلم

ابجی واقعا باور میکنی ؟؟؟ 

اداره عالم فقط و فقط به دست خداوند احد و واحد هست 

اینکه من این حدیث رو گذاشتم برای این بود که دانشمندان تازه دارن به وجود فرازمینی میرسن در صورتی که امام علی ۱۴۰۰ سال پیش اینو گفته که خودش میشه دلیلی بر حقانیت اهل بیت و حرفاشون  

اینا همش خرافاته حقیقت  پیش قران و اهل بیته 

ابجی واقعا باور میکنی ؟؟؟   اداره عالم فقط و فقط به دست خداوند احد و واحد هست  ...

این که خیلی از چیزایی که میگین الان دانشمندا بهش رسیدن در حالی که قرآن چندین سال قبل گفته رو قبول دارم ولی این که اهل بیت گفته باشن نه ، من اهل سنتم عزیزم دوس ندارم بحثم کنیم چون آخرش به ترکیدن من منجر میشه

خدا جون به بزرگیت قسمت میدم نزار آرزوم آرزو بمونه 😢😢😢