بچه ها من برام خواستگار اومده و چند هفته ای بهمون فرصت اشنایی بیشتر دادن اما من خیلی خجالت میکشم باهاش صحبت کنم البته اینم بگم اولین کسی هس که من دارم باهاش صحبت میکنم
اصلا نمیتونم باهاش راحت باشم درحالی که اون میخواد دست منم بگیره چی کار کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه صیغه ای طوری نیس فقط نذار ب رابطه برسه خدایی نکرده من فکر کردم نامحرمید که اونا رو گفتم ولی مواظب باش وابسته نشی بیشتر تمرکزت رو شناخت و انتخاب باشه
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
نه بابا رابطه چیه من مامانم از اینا هس که باید تا شب نشده برگردی خونه فک کن زبونم لال رابطه&n ...
عزیزم قصد توهین ندارم ورابطه تو عقد کاملا حلاله وقتی عقد کردین دیگه زن و شوهرین انشالله که شوهرت صبور باشه وازت رابطه نخادوگرنه باید نیازش رو برطرف کنی ماهم بعضی خانوادهامون خیلی تعصبین و میگن دختر باید قبل اذان خونه باشه ولی میبینی روز رو کامل دختر و پسر تو اتاقن و در قفل مثلا خوابن شبم دختر میره خونه مامانش چون باباش و داداشش تعصبین
میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏