2777
2789
عنوان

نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
بزن دهنش     ولی بی شوخی نذار لمست کنه وثتی هم عقد کردید اصلا نذار رابطه کامل داشته باشید ...

نه بابا اصلا خانواده ی ما کلا نسل ما یه جوری هست که رابطه تونامزدی رو قتل میدونن😬😬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره به صیغه خوندیم

اگه صیغه ای طوری نیس فقط نذار ب رابطه برسه خدایی نکرده من فکر کردم نامحرمید که اونا رو گفتم ولی مواظب باش وابسته نشی بیشتر تمرکزت رو شناخت و انتخاب باشه 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
اگه صیغه ای طوری نیس فقط نذار ب رابطه برسه خدایی نکرده من فکر کردم نامحرمید که اونا رو گفتم ولی مواظ ...

نه بابا رابطه چیه من مامانم از اینا هس که باید تا شب نشده برگردی خونه 

فک کن زبونم لال رابطه 

ووای واااای منو میکشه 😬😬😬😬😂

اره به صیغه خوندیم

خب پس بزار دستتو بگیره

هروقت دستتو گرفت چشماتو ببند سعی کن خجالتو بزاری کنار

خوشبخت بشی عزیزم🌹⁦❤️⁩

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
نه بابا رابطه چیه من مامانم از اینا هس که باید تا شب نشده برگردی خونه  فک کن زبونم لال رابطه&n ...

عزیزم قصد توهین  ندارم ورابطه تو عقد کاملا حلاله وقتی عقد کردین دیگه زن و شوهرین انشالله که شوهرت صبور باشه وازت رابطه نخادوگرنه باید نیازش رو برطرف کنی  ماهم بعضی خانوادهامون خیلی تعصبین و میگن دختر باید قبل اذان خونه باشه ولی میبینی روز رو کامل دختر و پسر تو اتاقن و در قفل مثلا خوابن  شبم دختر میره  خونه مامانش چون باباش و داداشش تعصبین 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏