چند روز پیش با نامزدم ارتباط داشتم. برا اولین بار. پرده ارتجاعی بود و خونریزی نداشتم. الان همسرم زنگ زده بهم میگه انقد گشاد بود ک من چیزی حس نکردم. رابطه باهاتو دوس نداشتم. خودتو دوس دارم ولی نمیخوام دیگه باهات ارتباط داشته باشم. مگه خیلی کم. چکار کنم؟ دنیا رو سرم خراب شد
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
ببین فقط محکم وایسا وا بدی تا آخرشً رفتی......به همراه شوهرت اول برو میش یه پزشک زنان تا شوهرت رو حالی کنه که تو مشکلیً نداری....بعد شوهرت رو ببر پیش یه متخصص آقایون تا بفهمه احتمال قوی عیب از خودشه
پیشنهادش با خودش بوده؟شاید خیلی التماست کرده،حالا داره انتقام میگیره
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
اونوقت واجب بود تو نامزدی این کارا بکنی .گولت زده عزیرم .می خواسته بکنه بعد دبه کنه .می دونی الان به بکارتت اسیب وارد شده .فکر می کنی چونارتجاعی هست هیچ اتفاقی برات نیفتاده .حتما پیش یه دکتر برو وازش خسارت بگیر بعد بهش بگو برو به امید خدا مردک بی شعور