2777
2789
عنوان

خیلی ب دعاتون احتیاج دارم

64 بازدید | 12 پست

شوهرم آز اسپرم داد نشون اورولوژیست دادیم خیلی نگرانمون کرده دوباره آز نوشت واسش با سونو فردا نوبت داره توروخدا دعا کنین مشکلی نداشته باشه...هیچوقت فک نمیکردم ماهم گرفتار این چیزا بشیم همیشه میگفتم مرگ واسه همسایه خوشه 😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

استاتر انشالله بزودی به حاجت دلت برسیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4581957&slug=حاجت-دارا-ختم-صلوات-داریم-هدیه-میلاد-امام-رضا-بیاید-انشالله-مشکلاتتون-حل-بشه-به-دست-اقا&postId=142621926 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله جواب ازمایش خوب میشه نگران نباش 

ایت الکرسی میخونم دلت اروم بشه 

و جواب ازمایش خوب باشه 💚

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

امضای sayeh6859  رو بخونید ، روش حاجت روایی دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

@sayeh6859  

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شما حاجت گرفتید؟

بله، کسایی هم که حاجت گرفتن تجربشونو توی تاپیک اولشون نوشتن ، که تو امضاشونم تاپیکش هست،حتما بخونید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بله، کسایی هم که حاجت گرفتن تجربشونو توی تاپیک اولشون نوشتن ، که تو امضاشونم تاپیکش هست،حتما بخونید

ممنونم و متشکر 

و دلتون شاد🌺

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
ممنونم و متشکر  و دلتون شاد🌺

سلامت باشی عزیزم ، انشاءالله حاجت روا بشید

@sayeh6859    

عزیزم تگتون کردم ک پیداتون کنم..من هنوز متوسل نشدم به شهدا فقط خواستم ی مطلبی رو بگم من کتاب سلام بر ابراهیم رو خوندم و از اونجایی ک نماز صبحمو یکی در میون میخوندم از ایشون خواستم ک کمکم کنه و نماز صبح بیدارم کمه شاید کسی باور نکنه ولی دم اذان صبح ی آقا ک من چهره شو نمیدیدم داشت صدام میزد ک پاشو اذان صبحه خانم 😭😭خواستم اینو بگم اگ دوستداشتین تو تاپیکتون بذارین ممنون