2777
2789
عنوان

وام مسکن یکم

113 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها جونم. 

کسی میدونه اگه من و همسرم بخوایم وام مسکن یکم بگیریم حتما باید خونه ای که با این وام میخریم آپارتمانی باشه یا میتونیم خونه حیاط دار بگیریم؟؟؟

فرقی نداره فقط کمتر از ۱۵ سال از زمان جواز ساختش گذشته باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خونه ای که میخری مهم نیس ویلایی یا اپارتمان باشه

فقط باید زیر ۱۵سال ساخت باشه و سندش ازاد باشه و  خونه وام نداشته باشه 

کاملا شرایط فلج کننده 

چون ما پدرمونو در اوردن

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
عزیزم خونه ای که میخری مهم نیس ویلایی یا اپارتمان باشه فقط باید زیر ۱۵سال ساخت باشه و سندش ازاد باش ...

اره شرایط واقعا خوب نیس. من و همسرم تا چند ماه دیگه میتونیم این وام رو بگیریم و قیمت ها هر روز داره بالاتر می ره. شرایط استرس زایی هست. در هر حال ممنونم بابت راهنمایی کاملت دوست خوبم. 

سلام میشه لطفا در مورد این وام توضیح بدید به من؟ مبلغ اش؟ درصد سودش؟ شرایط اش؟ و مقدار قسط ماهی ...

شما بستگی داره توی چه شهری زندگی کنید. برای شهرهای جمعیت بالا مبلغ ۶۰ تومن بهتون وام میدن در صورتی که به مدت یک سال ۳۰ تومن پول بگذارید داخل حساب سپرده بانک مسکن.  اگه شما و همسرتون با هم وام بگیرید در مجموع بعد از ۱ سال ۱۲۰ میلیون وام میدن.  اقساط اش هم گمونم هر نفر ماهی حدود ۶۰۰ تومن میفته. به مدت ۱۴۴ ماه. داخل اینترنت بزنید دقیق تر راهنمایی می شید.