دوستان ما یخورده پس انداز داریم نمیخایم بی ارزش شه بنظرتون خرید اپارتمان توی پرند برای سرمایه گذاری خوبه؟؟؟؟؟
50میلیون وام و بقیش نقده و شرایط خرید داره
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره داخل یکی از خونه های بلوکی مانندش رفتم خونه یکی از دوستامون بود تو بیابون بودا ولی به نسبت پرند خیلی بهتر بود اگر ماشین داشتی ۱۰ دقیقه میرسیدی به شهر همه جای کیانمهرم بعد نیسا یه قسمتش که نزدیک مهرشهره نشبتا جای خوبیه
مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های کهنه و تکراری می دهند
اره داخل یکی از خونه های بلوکی مانندش رفتم خونه یکی از دوستامون بود تو بیابون بودا ولی به نسبت پرند ...
من نمیدونم کدوم کیانمهر رو میگی.من اونی که تو کرجه منظورم بود.بعدشم پرندم چندسال قبل اینجوری که الان هست نبود و مطمعنا چندسال بعدم اینجوری نمیمونه.هرجایی بلاخره پیشرفت میکنه دیگه.قطعا جایی که اطراف باشه جای پیشرفتش بیشتره تا جایی که داخل شهر باشه چون پیشرفت داشته که شده شهر.☺
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂