2777
2789
عنوان

خرید اپارتمان در پرند 180تومن!

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 44 پست
فکر کنم شما از قیمتا خبر ندارین....😳افتضاحه....

اره ولی نمیدونستم انقدر داغونه پس با این حساب کسی خونه دار ننیشه

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کیانمهرم که میگی جای جالبی نیست....

خیلی بهتر از پرنده پرند کلا جدا هست کیانمهر هنوز جای پیشرفته ازنظرم در مقایسه با پرند خیلی خیلی بهتزه

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
بله سند داره شرایطش اینه بیشتر از 15ماه متاهل باشی و هیچ خونه ایی ب نامت نباشه

چرا شرایط اینجوریه؟

کدوم بنگاهی؟ خواهرم اینا خونه ندارند میشه بگی

البته اونا پردیس اجاره نشین اند گفتند پرند پولشون نمیرسه

داخلش رفتی؟

اره داخل یکی از خونه های بلوکی مانندش رفتم خونه یکی از دوستامون بود تو بیابون بودا ولی به نسبت پرند خیلی بهتر بود اگر ماشین داشتی ۱۰ دقیقه میرسیدی به شهر همه جای کیانمهرم بعد نیسا یه قسمتش که نزدیک مهرشهره نشبتا جای خوبیه 

اره داخل یکی از خونه های بلوکی مانندش رفتم خونه یکی از دوستامون بود تو بیابون بودا ولی به نسبت پرند ...

من نمیدونم کدوم کیانمهر رو میگی.من اونی که تو کرجه منظورم بود.بعدشم پرندم چندسال قبل اینجوری که الان هست نبود و مطمعنا چندسال بعدم اینجوری نمیمونه.هرجایی بلاخره پیشرفت میکنه دیگه.قطعا جایی که اطراف باشه جای پیشرفتش بیشتره تا جایی که داخل شهر باشه چون پیشرفت داشته که شده شهر.☺

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من نمیدونم کدوم کیانمهر رو میگی.من اونی که تو کرجه منظورم بود.بعدشم پرندم چندسال قبل اینجوری که الان ...

کیانمهر منظوزمه داخل کرج که نزدیک به مهرشهر

الهیه

150تومن داریم قیمت اونجا چطوره؟

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂