2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 39 پست
منم داشتم تو همه کارام گره بود بچه دار نمیشدم دعاشو گرفتم باردار شدم

من از دعا گرفتنش هم میترسم حس میکنم بیشتر نزدیکم میان 

قبلا میگفتن برا خانوادم دعا گرفتت سنگینیش رو من افتادع امشب طرف بهم گفت همزاده 

همزاد الکی نیست عزیزم ما تجربشو تو خونه داشتیم کسی که دعا گیر اونو به عالم گذشته برگردونه شبیه هیپنوتیزم همزاد پیدا میکنه چون برای رفتن به اتفاقات گذشته یه همزاد نیازه که به عقب برگرده و متاسفانه ما برای پیدا کردن یه وسیله ای در گذشته این بلارو سر مادرم اوردیم 

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دها گرفتنش هم میترسم حس میکنم بیشتر نزدیکم میان  قبلا میگفتن برا خانوادم دعا گرفتت سنگین ...

سعی کن بهش فکرنکنی آدم هرچیزی رو که بهش فک کنه رو میتونه جذب کنه تا میتونی قرآن بخون

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
همزاد الکی نیست عزیزم ما تجربشو تو خونه داشتیم کسی که دعا گیر اونو به عالم گذشته برگردونه شبیه هیپنو ...

حال مادرتون خوبه؟ 

من گفتم ته باغ کسی نبود صدای پا حس کردم سنگینی و حس میکنم از بچگی میترسم همیشه گریه میکردم و دیوار خونی گفت همزاد 

بعد اخه گفت اگ تنها زندگی کنی دیوونه میشی منم اخه میخواستم خونه مجردی بگیرم با این وضع نمیشه اصلا

حال مادرتون خوبه؟  من گفتم ته باغ کسی نبود صدای پا حس کردم سنگینی و حس میکنم از بچگی میترسم هم ...

بله حال مادر من خوبه ولی یه چیزی بگم باورت نمیشه به جان خودم قسم وقتی بچه بودم کنار مادرم دراز کشیده بودم خوابم نمیبرد یهو مادرم جلوم کامل دیدم انقد شوکه شدم فورا بلند شدم دیدم مادرم کنارمه خوابیده بخدا با چشم خودم همزادشو دیدم واقعی واقعی 

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕
بهم گفته تو حموم باهامه موقع خواب کنارمه اگه تنها زندگی کنمم دیوونه میشم من همینجوریش از بچگی وحشت د ...

ببین نگاه کن همزاد ممکنه بعضی وقتا اذیتت کنه 

ولی این فالگیرا ودعانویسا ازش استفاده مادی میکنن😂😂😂

پیش بسوی چاق شدن😍
بله حال مادر من خوبه ولی یه چیزی بگم باورت نمیشه به جان خودم قسم وقتی بچه بودم کنار مادرم دراز کشیده ...

خیلی خیلی بده مامانت خیلی اذیت شد امیدوارم واقعا برا همیشه همه جوره زندگی ما و اونا جدا شه

منم چند وقتی هست خیلی میترسم حالم خوب نیست.همش احساس میکنم یه چیزی بهم نزدیکه ..خیلی هم خواب بختک میببنم نزدیکه دیکه دیوونه شم به منم گفتن همزاد داری...اگه همون کاربر پیدا کردی منم بگو