همزاد الکی نیست عزیزم ما تجربشو تو خونه داشتیم کسی که دعا گیر اونو به عالم گذشته برگردونه شبیه هیپنوتیزم همزاد پیدا میکنه چون برای رفتن به اتفاقات گذشته یه همزاد نیازه که به عقب برگرده و متاسفانه ما برای پیدا کردن یه وسیله ای در گذشته این بلارو سر مادرم اوردیم
عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من از دها گرفتنش هم میترسم حس میکنم بیشتر نزدیکم میان قبلا میگفتن برا خانوادم دعا گرفتت سنگین ...
سعی کن بهش فکرنکنی آدم هرچیزی رو که بهش فک کنه رو میتونه جذب کنه تا میتونی قرآن بخون
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
حال مادرتون خوبه؟ من گفتم ته باغ کسی نبود صدای پا حس کردم سنگینی و حس میکنم از بچگی میترسم هم ...
بله حال مادر من خوبه ولی یه چیزی بگم باورت نمیشه به جان خودم قسم وقتی بچه بودم کنار مادرم دراز کشیده بودم خوابم نمیبرد یهو مادرم جلوم کامل دیدم انقد شوکه شدم فورا بلند شدم دیدم مادرم کنارمه خوابیده بخدا با چشم خودم همزادشو دیدم واقعی واقعی
عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕