2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 140 پست

بچه ها لطفاااا کمکم کنید۶ هفتمه از دیروز کمر درد شدیدم چیکار کمم کسی تجربه داره جواب بده

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید اصلا چیز عجیبی نیست این معنیش این نیست که دختراشو دوست نداره فقط دوس داره پسر هم داشته باشه ه ...

همسر خیلی از پسر بدش میاد و واقعا کلافم کرده متاسفانه طبع دوتامون گرمه 

اصلا نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
من سه تا دختر دارم .البته برای هیچ کدوم رژیم نگرفتم .چون تقریبا همشون بدون برنامه اومدن .ولی دوستشون ...

خوش بحالت منم دختر میخام😕

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ما هر دو تحصیل کرده ایم اما دلش میخواد ...من بی تفاوت نمیتونم بمونم از احساس مردم...با اینکه بنظرم ت ...

هر چقدر هم برنامه ریزی کنی بازم هم ۱۰۰ نیست

به شوهرت بگو پسر میخوای؟؟ بهایش را بده آی وی اف

اصلا درک نمیکنم چطوری همسراتون پسر دوست دارن 

همه مردا دوست دارن حداقل یه پسر داشته باشن.من همسرم دیگه بچه نمیخاد خودم عاشق دخترم 

همه مردا دوست دارن حداقل یه پسر داشته باشن.من همسرم دیگه بچه نمیخاد خودم عاشق دخترم 

نه همه مردا دوست ندارن 

همسر من اصلا پسر دوست نداره یکبار به من گفت حاضرم برم از پرورشگاه بچه دختر بگیرم

نه همه مردا دوست ندارن  همسر من اصلا پسر دوست نداره یکبار به من گفت حاضرم برم از پرورشگاه بچه ...

همسر شما استثنا هست.من یه پسر دارم دختر میخام.میگه دوتا پسر ومیشه تحمل کرد دوتا دختر ونه.خوب شد پسر داریم😐

همسر شما استثنا هست.من یه پسر دارم دختر میخام.میگه دوتا پسر ومیشه تحمل کرد دوتا دختر ونه.خوب شد پسر ...

واقعا برام جالبه 

من خودم پارسال یدونه پسر سقط کردم و تو اون دوران هم همسرم خیلی ناراحت بود