اول تولد حضرت معصومه رو به همه شما و بعد به تمام دخترا و دختر دارا تبریک میگم.من دو تا دختر پنج و دوساله دارم خدا را شکر میکنم بابت این هدیه ها.اما تنها چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که شوهرم جنسیت براش مهمه و پسر میخواد با اینکه خیلی ناراحتم ازینکه دیگه الان کسی به جنسیت بها نمیده اما گرفتار شدم و بهش فکر میکنم...
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید کسانیکه اقدام برا جنسیت پسر انجام دادن و موفق شدند و چه کارهایی؟؟؟؟
برا پسر دار شدن آی وی اف انجام میدن؟ عمله؟برشی چیزی انجام میدن؟رو سطح شکم؟
آی وی اف احتمال سرطان تخمدانم رو بالا میبره.
همین روشهای خانگی خیلی جواب میده .به اضافه روش تخمک گزاری.
ای وی اف مثل این می مونه که بخای تا سر کوچه با هواپیما بری.
راه اسونتری هم هست.همین روش رژیم.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
رژیم های غذایی و آداب زیادی وجود داره ولی هیچ کدوم صد در صد نیستن فقط احتمال رو بالا تر میبرن.به همسرت فندق خرما عسل ویتامین ها فولیک و نخود و سیر و چایی زنجفیل با نبات و هل و دارچین زیاد بده.خودت مقداری جوش شیرین بخور هر روز.قرص فلوکونازول هم خیلی محیط رو قلیایی میکنه و بسپار به خدا و توکل کن بهش و راضی باش به خواست او.دانه فلفل سیاه نکوبیده هم هر روز بخورید
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.