2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 140 پست
برا پسر دار شدن آی وی اف انجام میدن؟ عمله؟برشی چیزی انجام میدن؟رو سطح شکم؟

آی وی اف احتمال سرطان تخمدانم رو بالا میبره.

همین روشهای خانگی خیلی جواب میده .به اضافه روش تخمک گزاری.

ای وی اف مثل این می مونه که بخای تا سر کوچه با هواپیما بری.

راه اسونتری هم هست.همین روش رژیم.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رژیم های غذایی و آداب زیادی وجود داره ولی هیچ کدوم صد در صد نیستن فقط احتمال رو بالا تر میبرن.به همسرت فندق خرما عسل ویتامین ها فولیک و نخود و سیر و چایی زنجفیل با نبات و هل و دارچین زیاد بده.خودت مقداری جوش شیرین بخور هر روز.قرص فلوکونازول هم خیلی محیط رو قلیایی میکنه و بسپار به خدا و توکل کن بهش و راضی باش به خواست او.دانه فلفل سیاه نکوبیده هم هر روز بخورید

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

رژیم های غذایی و آداب زیادی وجود داره ولی هیچ کدوم صد در صد نیستن فقط احتمال رو بالا تر میبرن.به همس ...

محبت کردین گلم...استفاده میبرم حتما...فقط ی چیز دانه فلفل سیاه قورت بدم درسته؟

آی وی اف احتمال سرطان تخمدانم رو بالا میبره. همین روشهای خانگی خیلی جواب میده .به اضافه روش تخمک گز ...

اعتقادم به چیزای طبیعی بیشتره ممنونم امام رضایی جان 😘

معجونش چی بود؟ترکیباتش رو داری؟

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
حتما زیرنظر پزشک برو فدات 

مطمئن نیستم برا دومی پزشک رفتم فقط منو غذایی بخور نخور داد نتیجه ش دخمل شد اما فقط خودم رعایت کردم آخه روم نشد به شوهرم بگم که تو فکر پسر هستم😥