2789
عنوان

سونو داپلر

254 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسی بوده سونو داپلر انجام داده باشه .من هفته سی و پنجم ولی تو سونو یک هفته رشد جنین عقبه و سی و چهار هفته اس .دکترم برام سونو داپلر نوشته.وزن نی نیم دو کیلو چهار صد بود مایع امنیوتیکممم خوب بود .فقط دور سر جنین ک اندازه گرفت گفت ی هفته عقبه .کسی تجربه داشته ؟ میدونید هزینه سونو داپلر با تامین اجتماعی چقدر میشه ؟لطفا اگه اطلاع دارین بگین ؟ ممنون ازتون .

من دیروز سونو داپلر انجام دادم

کوچولوی منم تاخیر رشد داشت

که این سونو رو انجام دادم گفت نرماله

با بیمه تامین اجتماعی ۱۹۵ شد

فقط خیلی طول کشید و خسته کننده بود

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

با تامین اجتماعی من ک پارسال واسه پسرم سه هفتم رفتم پشت سر هم حدود ۶۰۰شد یعنی هفته ای ۲۰۰ الان نمیدونم 

مسلما الان خیلی  گرون تر شده

برا وزن نی نیت لیدی میل.دلستر‌کباب گوشت.بستنی بخور شیرتم زیاد میکنه مخصوص لیدی میل من تا س ماه بعداز زایمانم ففط روری س تا لباس عوض میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون خانوما واقعا خیلی نگرانم دکترم ک گفت اصلا فشارم افتاد .نمیدونم چطور میشه لطفا دعا کنید مشکلی ن ...

انشالله صحیح و سلامت بغل میگیری نترس خدا توکل کن

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....
من چون شرایطم خطرناک بود هفته ای یکبارانجام میدادم بیمارستان محب یاس میرفتم.نزدیک ۱۵۰میدادم توقسمت خ ...

ببخشید سوال میپرسم اگه دوس داشتین جواب بدین ..شرایط شما چجور بود یعنی خیلی خطرناکه عقب بودن ؟؟

ببخشید سوال میپرسم اگه دوس داشتین جواب بدین ..شرایط شما چجور بود یعنی خیلی خطرناکه عقب بودن ؟؟

سلام عزیزم 

تا یک هفته اصلا مشکلی نداره 

من سال ۹۷ ک باردار بودم از هفته ۲۸ هفته ای سه بار سونو داپلر انجام میدادم و هربار ۴۰۰ تومن 

ببخشید اجی ازمایش ادرار دفع پروتین رو باید چند هفته انجام بدی ؟؟؟

اگه فشار بالا باشه و ورم داشته باشه و مشکوک ب دفع پرتویین باشن این ازمایش رو میگیرن و تو هرهفته ای ممکنه اتفاق بیوفته  

جز ازمایش های روتین بارداری نیست 

اگه فشار بالا باشه و ورم داشته باشه و مشکوک ب دفع پرتویین باشن این ازمایش رو میگیرن و تو هرهفته ای م ...

مرسی عزیز دلم من هیچکدوم از اینا رو ندارم فک کردم باید حتما انجام بدی مرسی ازتون خدا اجرتون بده 😘