2777
2789
عنوان

کیا دل و می بینن؟

248 بازدید | 32 پست

فردا قسمت اخر فصل دوش میاد و قراره دوتا اتفاق هیجان انگیز بیفته:/

فیلمش بد نیس سرمون رو گرم میکنه تو این قرنطینه! چه حدسایی می زنید؟ به نظرتون ارش به رستا می رسه؟ نکیسا از طرف چه کسی عجین شده بود؟ اوا چی؟

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه نکیسا عجین شده بود؟؟مگه بخاطر عشقش ب رستا اینکارو نکرده بود؟

منوچهر هادی گفته بود ولی صددرصد یه نفر دست داره تو این کار  که به نظرم اوائه. یکم زیادی دلسوزی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
ووووو يعني بايد حالا سبر كنيم تا فصل دو بياد

فصل دو تموم شد:/

منوچهر هادی گفته بود ولی صددرصد یه نفر دست داره تو این کار  که به نظرم اوائه. یکم زیادی دلسوزی ...

فک نکنم آوا باشه.احتمالا مادر آرش باشه.آوا نکیسا رو دوس داره بنظر من

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز

من ميبينم ولي خيلي كششش ششش ميدن ديگه شورشو در اوردن به نظر من اوا با نكيسا زستشون تو يه كاسس چون اوا ارشو ميخاسته الان ديد كه به ارشم نميرسه چون داره با رابي ازدواج ميكنه حالا ميخاد هركاري كنه كه رستا به ارش برسه اين حدسايي كه من ميزنم