ببین عزیزم من بعد هفت ماه اومدم دو روزه خونه مامانم ....انقدر دختر دو ساله ام با دختر خالش سر همه چی دعوا کردن میخوام فرار کنم برم خونم..همه چی و با زور میگیره..خوب میشه بخاطر سنشه..
واسه جلب توجه این کارو میکنه بهش بیشتر توجه کنید.وقتهایی هم که به بقیه زور میگه بهش اهمیت ندین و زود خواستهشو براورده نکنید.به این نتیجه رسیده که اگر گریه کنه شما زودی مطیعش میشین.چیزی که به زور گرفته رو پس بدین و حواسشو پرت کنید موضوع یادش بره.
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔
دختر من ببینه هواشو دارم خودش رو پرت میکنه زمین ولی کنارش نباشم یا اهمیت ندم اینقدر بامزه اول میشه ،بعد دراز میکشه،بعد پاهاش رو میکوبه گریه میکنه،یعنی عاشق وروجکم از بس اینا باهوشن باورت نمیشه
وقتی لج میکنه اصلا اهمیت نده خودش پا میشه میره،دختر منم یک سالو بیست روزشه وقتی لج کنه اهمیت نمیدم م ...
مثل پسر منه😅😅😅۳ سالشه وقتی خواسته ی نابجا داره و براورده نمیشه گریه میکنه.وقتی میبینه اهمیت نمیدم آروم میاد میشینه تو بغلم بوسم میکنه میگه مامان دیگه فلان چیزو نمیخواما😅😅😅
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔