2777
2789
عنوان

خواهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
گذشته کسی ب کسی ربطی نداره

میگه احساس میکنم شانم اومده پایین اخه غیر از قیافه که با همسرش تویه سطحن ینی خوبن خواهرم از لحاظ دیگه از شوهرش سره مثلا فوق لیسانسه اون دیپلمه خانواده ما سرشناس وپولدار مال دومادمون معمولی فرهنگ و...همینطور

ولی من میدونم ته دلش دوستش داره چون از اول هم باهم این فرقها رو داشتن اما خواهرم بین همه خواستگاراش این و انتخاب کرد😐

گویا همون موقع ازدواج کرده خانمه

نه کلا منظورم اینه دروغی که گفته شده ممکنه باز هم پنهانی صیغه کرده باشه.. حالا درسته گذشته اون آقا بوده ولی خب بنظرم باید می‌گفته با کسی در رابطه بوده الآن اعتماد زیر سؤال رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شما قبل ازدواجش خطایی نداشته ؟ گذشته آدما رو ریز و رو نکنیم هر باغچه ای رو بیل بزنی ، کرم پی ...

نه هیییبچ ... بلا وشیطون بود اما هیچوقت دوست پسر واین حرفا نداشت همش سرش تو درس وبعدم کار بود

نه هیییبچ ... بلا وشیطون بود اما هیچوقت دوست پسر واین حرفا نداشت همش سرش تو درس وبعدم کار بود

دو روز دیگه آشتی میکنن

فقط داره آبروی شوهرش رو میبره 

ببین کی بهت گفتم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
میگه احساس میکنم شانم اومده پایین اخه غیر از قیافه که با همسرش تویه سطحن ینی خوبن خواهرم از لحاظ دیگ ...

خواهرت ازجاهای دیگه ناراحته یهو اینجا زده بیرون. حالا توگذشتش یکاری کرده باز اگه محرم کرده خوبه خیلی از مردا ۱۰۰ تادوست دختر یواشکی داشتن   حالا این فقط بایکی بوده. بهتره خواهرت ازین بچه بازیا دست برداره.به شوهرشم یاد بده یه طلایی چیزی بخره ابراز ندامت کنه بگه بچه بودم کم عقل بودم تواومدی توزندگیم تازه فهمیدم زن یعنی چی زندگی یعنی چی

احتمالا تو این ده سال انقدر سختی کشیده که این اتفاق تو گذشته شده براش یه جرقه خیلی بده موقعیتش. سعی ...

🙁🙁🙁نمیدونم خیلی به ما حرف نمیزنه فقط این یه مورد رو به من گفت ازبس ازش پرسیدم چرا؟

🙁🙁🙁نمیدونم خیلی به ما حرف نمیزنه فقط این یه مورد رو به من گفت ازبس ازش پرسیدم چرا؟

هرکسی خود داند و خدای خودش 

که چه دردیست در کجای دلش 

بهش کمک کن حتمی با یه مشاور صحبت کنه. انشالله مشکلش حل بشه و هرچی صلاحشه براش مقدر بشه

هرکسی خود داند و خدای خودش  که چه دردیست در کجای دلش  بهش کمک کن حتمی با یه مشاور صحبت ک ...

ممنون انشاءالله دلم میخواد کمکش کنم اما چون کوچیکترم نمیخوام حرف بیخودی بزنم بعلاوه اینکه خودشم عاقل وبالغه