خواهرم با شوهرش به مشکل خورده ده ساله ازدواج کرده حالا حسابی قاطی کرده تازه فهمیده که شوهرش قبل از ازدواج به مدت چند ماه با یه بیوه صیغه بوده میخواد طلاق بگیره
من نمیخوام تو تصمیمش دخالت کنم فقط میخواستم ببینم نظر شما چیه؟اخه بعد از ده ساااال
میگه احساس میکنم شانم اومده پایین اخه غیر از قیافه که با همسرش تویه سطحن ینی خوبن خواهرم از لحاظ دیگه از شوهرش سره مثلا فوق لیسانسه اون دیپلمه خانواده ما سرشناس وپولدار مال دومادمون معمولی فرهنگ و...همینطور
ولی من میدونم ته دلش دوستش داره چون از اول هم باهم این فرقها رو داشتن اما خواهرم بین همه خواستگاراش این و انتخاب کرد😐
نه کلا منظورم اینه دروغی که گفته شده ممکنه باز هم پنهانی صیغه کرده باشه.. حالا درسته گذشته اون آقا بوده ولی خب بنظرم باید میگفته با کسی در رابطه بوده الآن اعتماد زیر سؤال رفته
میگه احساس میکنم شانم اومده پایین اخه غیر از قیافه که با همسرش تویه سطحن ینی خوبن خواهرم از لحاظ دیگ ...
خواهرت ازجاهای دیگه ناراحته یهو اینجا زده بیرون. حالا توگذشتش یکاری کرده باز اگه محرم کرده خوبه خیلی از مردا ۱۰۰ تادوست دختر یواشکی داشتن حالا این فقط بایکی بوده. بهتره خواهرت ازین بچه بازیا دست برداره.به شوهرشم یاد بده یه طلایی چیزی بخره ابراز ندامت کنه بگه بچه بودم کم عقل بودم تواومدی توزندگیم تازه فهمیدم زن یعنی چی زندگی یعنی چی