2777
2789
عنوان

قرمزی چشم

227 بازدید | 3 پست

سلام. پسرم یک سال و سه ماهش هست دو روزه سفیدی چشماش قرمز شده. نه اشک میاد و میمالونه چشماشو که بگم میسوزه نه چرک کرده و عفونت میده. هیچ مشکلی نداره بگن شاید ویروسی عفونتی باکتری و میکروبی چیزی گرفته باشه. با چایی کمرنگ خنک شستشو دادم ولی اثر نکرد ... کسی هست بدونه علتشو و راه درمان بده؟ 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

احتمالا حساسیت فصلی هست

یا خشکی چشم

منم تابستون دائما خشکی چشم دارم که باید قطره اشک مصنوعی استفاده کنم ولی شما چون بچت نوزاده اگه به دکتر نشون بدی بهتره💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
احتمالا حساسیت فصلی هست یا خشکی چشم منم تابستون دائما خشکی چشم دارم که باید قطره اشک مصنوعی استفاد ...

ممنونم عزیزم. منم خودم همچین فکری میکنم که به خاطر فصل باشه . 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم عزیزم. منم خودم همچین فکری میکنم که به خاطر فصل باشه . 

سلام عزیزم شما چشم پسرتون خوب شد بردینش دکتر؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.