2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

297 بازدید | 14 پست

یه بار مادر شوهرم خیلی وقت پیشا تو یه طرف بهمون غذا داده بوذ من دادم شوهرم که براش ببره نمیدونه چیکارش کرد گم شد و‌نفهمیدیم ظرفه چی شد ظرفه هم قدیمی بوذ و چیز با ارزشی نبود از اون موقع خواهر شوهرم که حرف ابن میشه ما چیزی خونمون ببریم میگه طرفشو پس بیارید و‌غیر مستقیم به من تیکه میندازه و منو مقصر مبدونه ظرف مامانش گم شده! چند روز پیش هم خونه مادرشوهرم بوذیم شوهرم به مامانش گفت غذات خوشمزه شده بده من ببرم خواهر شوهرم یهو گفت اخه اونطوری باید ظرف ببرید 

سخته نه ما میبریم نه تو‌ببر فهمیدم باز منظورش به اون ظرفه یه شوهرم حرفی نزدم و نمیدونه خواهرش تیکه زیاد میندازه چون بگم میگه تو حساسی و اخر من بد میشم و اون خوب.، باور نمبکنه و طرف خواهرشو میگیره ، کلا خواهرش خیلی اخلاقای متظاهر هم داره پیش شوهرم با من خوبه وقتی با همیم محل نمیده مثلا تو اینستا پست از بچم میزارم میاد زیرش قربون صدقش میره که میدونه شوهرم میبینه ولی استوری میزارم هیچ وقت محل نمبده منم تو استوریاش قلب و ابنا میفرستم میبینه جواب نمیده ولی زیر پستاش چیزی بزارم میدونه داداشش میبینه جواب میده خیلی اخلاقاش متظاهره و به من برمیخوره نمبدونم چیکار کنم و چه رفتاری کنم حالش گرفته بشه که از رفتاراش دست برداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جات بودم ی ظرف میخریدم ب جای گمشده میدادم بهشون 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ی ظرف شیک بخر جلو چشم شوهرت بده بهشون بگو بجای اون ظرفتون ک شوهرم گم کرد اگرم حرفی زدن بگو چند بار ب تیکه گفتی منم گفتم حقداره ظرفش بوده برات گرفتم ی ظرف

شمام اصلا تو اینستا محلش نده 

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

یه ظرف بخر ببر بده بگو این به جای اون ظرف تمام  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

کاری با ایشون ندارم

امانت هرچی باشه هرچی بی ارزش هم باشه باید امانت داری کرد

چون ظرف کهنه بوده دلیل نمیشه بگین نمیدونیم چی شد اصلا

خودم رو امانت خیلی حساسم

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

محلش نده.ولی من بودم جدابشو میدادم سره سفره.میگفتم طرف مال تو نبود مال مادرشوهرم بودتو چرا میترکی؟فردا میرم یه دست عین همونو میخرم میام تحویلتون میدم خلاص شم.واه واه ندیدبدیدا

یاشاسین آذربایجان💓✌

كامنت عكساتو ببند  نزار  كامنت بزازه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak