یه بار مادر شوهرم خیلی وقت پیشا تو یه طرف بهمون غذا داده بوذ من دادم شوهرم که براش ببره نمیدونه چیکارش کرد گم شد ونفهمیدیم ظرفه چی شد ظرفه هم قدیمی بوذ و چیز با ارزشی نبود از اون موقع خواهر شوهرم که حرف ابن میشه ما چیزی خونمون ببریم میگه طرفشو پس بیارید وغیر مستقیم به من تیکه میندازه و منو مقصر مبدونه ظرف مامانش گم شده! چند روز پیش هم خونه مادرشوهرم بوذیم شوهرم به مامانش گفت غذات خوشمزه شده بده من ببرم خواهر شوهرم یهو گفت اخه اونطوری باید ظرف ببرید
سخته نه ما میبریم نه توببر فهمیدم باز منظورش به اون ظرفه یه شوهرم حرفی نزدم و نمیدونه خواهرش تیکه زیاد میندازه چون بگم میگه تو حساسی و اخر من بد میشم و اون خوب.، باور نمبکنه و طرف خواهرشو میگیره ، کلا خواهرش خیلی اخلاقای متظاهر هم داره پیش شوهرم با من خوبه وقتی با همیم محل نمیده مثلا تو اینستا پست از بچم میزارم میاد زیرش قربون صدقش میره که میدونه شوهرم میبینه ولی استوری میزارم هیچ وقت محل نمبده منم تو استوریاش قلب و ابنا میفرستم میبینه جواب نمیده ولی زیر پستاش چیزی بزارم میدونه داداشش میبینه جواب میده خیلی اخلاقاش متظاهره و به من برمیخوره نمبدونم چیکار کنم و چه رفتاری کنم حالش گرفته بشه که از رفتاراش دست برداره