2777
2789
عنوان

خانمایی ک همسرشون ضعیف بوده

145 بازدید | 16 پست

کی باردار شدین؟درمان چقدر طول میکشه؟

خیلی نگرانم نمیدونم اصلا شوهرم خوب میشه یا نه چ راه دور و درازیه ناباروری 😔انشالله ک هرکی منتظره دامنش سبز بشه به دوا و درمان نکشه ..شوهرم اورولوژیست گفته اصلا اسپرمش تحرک نداره دوباره سونو آز داده بهش گفته جواب اینا بیاد بعد بهت دارو میدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرده نخل از عطاری بگیریم ؟ چطوری ؟ مصرفش هم چجوریه

بله البته همه‌عطاریا ندارن باید بگردی 

یه پودر که باید باعسل قاطی کنی وشوهرت روزی یه قاشق غذاخوری بخوره

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
عزیزم مگه چندساله دارید درمان میکنید؟

یکسال اقدام بودیم من پلی کیستیک خیلی شدیدم گفتم مشکل از منه دکتر بهم گفت تا یکسال طبیعیه..بعد یکسال رفتیم دکتر متوجه شدیم شوهرم اوضاعش خیلی داغونه یعنی یکسال الکی فقط وقت و هزینه از رست دادیم ..

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میشین شاگردم اسپرم شوهرش صفر بود داروخورد الان۵ماهشه بعد از ۸سال اخه اونموقع عملم کرده بود تشده بود ...

جدی شوهر منم صفره الان ک دکتر خیلی نگرانمون کرده تا بره جواب سونو رو نشون بده ببینیم چی میگه 

براشوهرت گرده نخل بخر منم‌شوهرم ضعیف بود اسپرمش از۶میلیون بامصرف این پودر گیاهی به۴۰میلیون رسید

رفت عطاری بهش خرنوب دادن و گرده گل اصل هم پیدا کردیم داره با عسل طبیعی میخوره ولی تازه یکماهه شروع کرده 

ای بابا . یک سال که چیزی نیست. پلی کیستیک که چیز شایع و قابل درمانی هست. مشکل همسرتون هم همینطور. خیلی شایع هست. فقط توروخدا وقتتون رو جاهای الکی از دست ندین حتما توی موسسات باروری معتبر تهران درمان رو پیگیری کنید

رفت عطاری بهش خرنوب دادن و گرده گل اصل هم پیدا کردیم داره با عسل طبیعی میخوره ولی تازه یکماهه شروع ک ...

پس‌صددر صد نتیجه‌میبینه 

گرده نخل‌واقعاعالیه

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
ای بابا . یک سال که چیزی نیست. پلی کیستیک که چیز شایع و قابل درمانی هست. مشکل همسرتون هم همینطور. خی ...

اره یکسال چیزی نیست ولی معلومم نیست چقدر دیگ طول بکشه واقعا خیلی بده ک چند تا مشکل باهم باشه من فقط دعا میکنم شوهرم مشکلش حل بشه بگیره دیگ خدایی نکرده دیگ من لوله هام بسته نباشه فقط با دارو فولی خیلی خوب دارم