2777
2789

خانمها من پریروز عکس رنگی گرفتم از رحم ولی درد دارم پهلوهام مخصوصا خیلی درد برمیداره و تو شکمم ولی شکمم کمتر، ایا دردش طبیعیه؟البته بهم مفنامیک اسید داده گفت درد داشتی هر 8ساعت یبار بخور

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم طبیعیه.منم تا 2-3 روز بعدش درد داشتم، تازه گلاب به صورتت تهوع هم داشتم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
موقع انجامش درد داشت؟  بیهوش بودی؟

بله خیلی درد داشت دو بار عکس میگیره و میره تو اتاق دیگه سریع، زمانش خیلی کم بود اما مردم و زنده شدم نمیدونم چطور یه عده میگفتن درد نداشته، من شیافم زدم یه امپولم برام زد، مواد حاجب رو که داخل شکمم وارد کرد هر لحظه گفتم الانه که شکمم بترکه از درد

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
آره طبیعیه

اهان ممنونم ترسیدم خیلی، اخه من انزیمهای کبدمم بالاست گفتم نکنه درد کبدم باشه

بله خیلی درد داشت دو بار عکس میگیره و میره تو اتاق دیگه سریع، زمانش خیلی کم بود اما مردم و زنده شدم ...

وضعیت لوله هات چطور بود .من دارم اما از ترس نرفتم هنوز

خدایا شُکرت❤🧿
بله خیلی درد داشت دو بار عکس میگیره و میره تو اتاق دیگه سریع، زمانش خیلی کم بود اما مردم و زنده شدم ...

ای وای خب با بیهوشی میگرفتی عکس رو

جوابش چی بود خداروشکر سالم بودی؟ 

وضعیت لوله هات چطور بود .من دارم اما از ترس نرفتم هنوز

منم باید این ماه برم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بله عزیزم طبیعیه.منم تا 2-3 روز بعدش درد داشتم، تازه گلاب به صورتت تهوع هم داشتم

اخی عزیزدلم، موقع گرفتن عکس من خیلی درد کشیدم، الانم پهلو سمت راست خیلی درد داره، البته دیروزم با گام شمار نیم ساعت راه رفتم، برای سلامتی کبدم گام شمار نصب کردم ردزی هر چی بتونم، گفتم نکنه بخاطره اینه

ای وای خب با بیهوشی میگرفتی عکس رو جوابش چی بود خداروشکر سالم بودی؟ 

چ چیزایی بررسی میشه تو عکس رنگی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
2790
2778
2791
2779
2792