سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ولی میترسم بچه دار نشدنم شوخی شوخی آرامشمونو بهم بزنه تا حالا شوهرم چیزی نگفته ولی تازگیا گاهی میگه بابا تو یه بچه بیار همه چیش با من خدا خودش به همه رحم کنه
بستگی ب نوع نگاهت ب ازدواجت داره...اینک چقد تو زندگی خوبیاشو بزرگ بکنی و از ضعفاش ک قابل اغماض چشم پوشی کنی.....من 70 درصد با شوهرم تفاهم و تشابه اخلاق داریم...و اون سی درصدم ب نظرم طبیعیه...ولی کنارش ارامش دارم...با این دید نگاه میکنم خدا برام این هدیه رو فرساده....خوبیاشو مدام بهش میگم و تشکر میکنم برا هر کار کوچیکش...انصافا بعضی رفتارای صحیح تو رابطه خیلی خیلی اثر گذاری داره توی صمیم شدن با همسرت...و اینک من دیدم کمی مذهبیه...یعنی دیدم بجه ها میان میگن همش کلفتی میکنیم تو خونمون....بشور بساب....چون تو اسلام واس هر کار کوچیکی در قبال خونت و همسرت برات اجر گذاشته گاهی اگر چیزی برخلاف میلم باشه ب نیت رضایت خدا انجام میدم ....خیلی حس خوبی درونم فرا میگیره........زندگی ب نوع نگاه ادما خیلی خیلی بستگی داره
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن