2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان بالاخره کدومش؟؟؟

182 بازدید | 30 پست

سلام دوستان برام مهمه ک بدونم بچم نیمه اولی میشه یا نیمه دومی اخه ماما برام تاریخ زایمان رو زده دوم مهر یه سونو زده ۴ مهر سونوگرافی بعدی زده ۳۱ شهریور😐 دوستانی ک تجربه دارن بهم بگن کدومش میتونه دقیقتر باشه اخه من شنیدم دخترانسبت ب پسرا زودتر هم ب دنیا میان کاش اینجوری باشه من نمیخام دخترم نیمه دومی باشه😓

طبیعی خبر‌نمیکنه

ولی سزارین ۳۸ هفته و ۴ روز

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ممکنه دیرتر از تاریخ ب نیا بیاد😯

طبیعی هر چیزی ممکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دکترمن میگه به ۳۷رسیدی بیانامه بدم بروزایمان کن اخه دیابت دارم ۳۷نارس نمیشه؟

چرا ممکنه برات آمپول های تشکیل ریه و اینا هم تجویز کنن اما من مشکلی ندارم نمیدونم چ تاریخی میشه😕

طبیعی اصلا معلوم نمیکنه پسر من قرار بود ۵فرودین بدنیا بیاد ۲۸اسفند بدنیا اومد یکسال افتاد عقب😂

تو زو بدنیا اومد عقب افتاد من اگه دیرتر ب دنیا بیاد عقب می افته😅

دکترمن میگه به ۳۷رسیدی بیانامه بدم بروزایمان کن اخه دیابت دارم ۳۷نارس نمیشه؟

نه بچه ۳۷ کامل میشه

من الان ۳۷ هستم و دکتر گفت ک از این ب بعد منتظر درد زایمان باش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
2790
2778
2791
2779
2792