ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 عنوان سیسمونی 169 بازدید | 15 پست سلام مامانا میه نظرتون من جا ندارم و خونم یک خوابست و به مامانم گفتم سرویس تخت نگیره حالا به نظرتون تخت نوزاد چی بگیرم بجاش که کاربردی و کمجا باشه مثلا گهواره خوبه یا تخت پرک یا نمیدونم کمکم کنید 1399/04/03 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 گهواره خوب نیس چون بچه به تکون عادت میکنه هرجا بری باید گهواره روببری مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16912 اتاق خودت چقدر جا داره؟ اگر کوچیکه به نظرم تخت کنار مادر بگیر که هم گهواره میشه و هم ثابتاگر بزرگه که تخت نوزادی بگیر کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53927 منم جا ندارن به جاش تخت پارک گرفتم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
غزلسابق عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2267 گهواره اگه سعی کنی قدش حدود ۹۵ سانت باشه تا ۳سالگی میتونی استفاده کنیتخت کنار مادر هم که گهواره بشه پیشنهاد خوبیهمنم فقط داخل کمد داری برای وسایل نی نی کشو اضافه کردمکار خوبی میکنی دور خودتو شلوغ نمیکنی
ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 اتاق خودت چقدر جا داره؟ اگر کوچیکه به نظرم تخت کنار مادر بگیر که هم گهواره میشه و هم ثابت ا ... نه کوچیکه دوست ندارم شلوغ باشه
ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 منم جا ندارن به جاش تخت پارک گرفتم کاربدیه تا چند سالگی مصرف داره
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53927 کاربدیه تا چند سالگی مصرف داره آره راحت هم جمع میشه هم توش میخوابه هم به عنوان پارک بازی ازش میشه استفاده کرد به من گفت تا پنج یا شش سالگی میتونه توش بخوابه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 گهواره اگه سعی کنی قدش حدود ۹۵ سانت باشه تا ۳سالگی میتونی استفاده کنی منم فقط داخل کمد داری برای وس ... کمد بوفه ای هم گرفتید؟
serendiipity عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 915 تخت پارک برات بزرگه تخت کنار مادر بگیر ازینا که یک طرفش میچسبه به تخت خودتگهواره برقی هم عالیه خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 آره راحت هم جمع میشه هم توش میخوابه هم به عنوان پارک بازی ازش میشه استفاده کرد به من گفت تا پ ... شبا هم میشه استفاده کرد به عنوان تخت؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53927 شبا هم میشه استفاده کرد به عنوان تخت؟ آره یه طبقه داره که تختشه وقتی نخواد بخوابه تخت رو جمع میکنی میشه پارک بازی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ليليج مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 39 تخت پارک برات بزرگه تخت کنار مادر بگیر ازینا که یک طرفش میچسبه به تخت خودت گهواره برقی هم عالیه&nbs ... کاربدریه ؟ تا چند سالگی مصرف داره؟
serendiipity عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 915 کاربدریه ؟ تا چند سالگی مصرف داره؟ تا یکی دوسالخوبهمن تخت وپارک گرفتم مارک خوبشم گرفتم ولی الان پشیمونم که این زگیلو چرا گرفتم !!!!! جا هم زیاد داره سرویس چوبشم کامل گرفتماز بس گفتن تخت پارک بخر منم خریدم!! چیه یه چیز میله ای پارچه ایه مسخره س !! هر کیم کیگه راااااحت جمع کن برومسافرت الکی میگه دنگ و فنگ داره انقدر به حرف کسی نگاه نکن ببین خودت چی به نظرت اوکیه خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)