reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 عنوان روز دخمل🤩 140 بازدید | 13 پست دختر در کودکی درهای برکت را به روی پدرش میگشایددر جوانی دین شوهرش را کامل میکندو هنگامی که مادر میشود، بهشت زیر پای اوستقدرش را بدانیمروز دختر مبارک روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان 1399/04/03 | 10:14 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان
پریناز_خانوم عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 13391 مرسی🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎊🎊🎊🎊💃💃💃💃🎆🎆🎆 درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 روزمنه ولی...😔😔😔😔😭 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 لبهای سرخ و موی پریشان که جای خوددنیا غزل نداشت اگر دختری نبود روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان
deda32 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3420 مبارک 🌹🌹💜💜💜💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽🎊🎉🎊🎉🎊♥🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎉 دلم نی نی میخاد😔💜
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 روزمنه ولی...😔😔😔😔😭 چرا گریه؟ عزیزکم روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 چرا گریه؟ عزیزکم کاااش میمردم خستهههههههههه شدم دیگهههه هیچکس صدامو نشنید جوابمو نداد😭 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 شنیدم تو خونهتون گل دارید گلاب دارید عطر بهار ناب داریدشنیدم تو خونهتون جای چراغ یک ماه داریدشنیدم نگین دارید طلا دارید یک جواهر ناب داریدشنیدم هل دارید هلو دارید دختر زیبارو دارید روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان
dokhtaramدنیامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 آره ولی از دماغمون دراوردن خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7784 شنیدم تو خونهتون گل دارید گلاب دارید عطر بهار ناب دارید شنیدم تو خونهتون جای چراغ یک ماه دارید ... وای مبارکه روز دختر.واسه منم دعا کنین یه دختر خدا بهم بده. خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
reihangoli مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 861 وای مبارکه روز دختر.واسه منم دعا کنین یه دختر خدا بهم بده. ایشالا حضرت معصومه حاجت دلتو بده روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان