دوستان من برای لاغر کردن میخوام از امروز پیاده روی کنم
نظرتون چیه؟
کسی تجربه داشته؟
چقدر موثره؟روزی چند ساعت؟
ممنونم که اومدین تاپیکم
سلامت و شاد باشید🥰❤
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
ی سری برنامه ها هستن رو گوشی نصب میشن و تعداد گامها و مسافت طی شده حتی مقدار کالری ک سوزوندین رو بهتون نشون میده
خیلی مفیده نصب کنید
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بله من. طی ده روز 4 کیلوکم کردم. البته رعایت هم کردم رژیممو. بعد پریود شدم دیگه سه چهار روز نرفتم. از دیشب باز شروع کردم. میخوام ده کیلو تا آخر ماه کم کنم. هی میگن نمیشه و اینا. اما من کار خودمو میکنم. به حرف کسی گوش نمیدم
عالیع ...عالی...منم حیاط خونه بابام بزرگه..وقتی میرم پیاده روی میکنم...اینجا هم تو پذیرایی دوازده متری دور خودم دور میزنم
💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤