2777
2789
عنوان

منم دختر میخوام

436 بازدید | 43 پست

امروز روز دختره همه استوری گذاشتن از دخملاشون من ندارم 🙃😉البته پسرم جونمه ولی کاش یکی دلشته باشم

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر مال مردمع خوب نیست .من می‌خوام دختر داشته باشم .البته کلا دوس ندارم حامله بشم 

😑بچه ،بچه هست دختر و پسر نداره ،یعنی پسری که زن میگیره دیگه جدا از خانواده هست اما دختری که ازدواج میکنه وصله به خانواده؟

وقتى واقعا چیزى را بخواهید راهى براى به دست آوردنش پیدا خواهید کرد اما وقتى از ته دل خواستار چیزى نباشید برایش بهانه جور مى‌کنید.
برعکس گفتی. دختر مال مردمه.

نه گلم پسر مال مردمع که گفتی زن بگیره کلا گوش به حرف زنشه ،زنش انقد حسودی می‌کنه که بدبخت پسر نمیتونه به خواهر و مادر خودش محبت کنه 😅😅😅تو نینی سایت ببین تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر چقد زیاده .اون قدیم بود دختر مال مردم بود .الان پسر بزرگ کنی انگار بیخود زحمت کشیدی چون یکی دیگه میاد ازت میگیره .😓من می‌خوام یه دخملی داشته باشم 

😑بچه ،بچه هست دختر و پسر نداره ،یعنی پسری که زن میگیره دیگه جدا از خانواده هست اما دختری که ازدواج ...

جفتشون تو این زمونه یکین اون موقع بود میگفتن دختر غمخوار پدر مادره الان فرقی نداره من دختر تا کوچیکه دوست دارم واسه لباساش و گل سر🤩

😑بچه ،بچه هست دختر و پسر نداره ،یعنی پسری که زن میگیره دیگه جدا از خانواده هست اما دختری که ازدواج ...

عزیم واقعیت همینه .تو همین نینی سایت ندیدی مثلا برادره به خواهره محبت کرده ،زنه تاپیک زده چرا شوهرم به خواهرش محبت می‌کنه😑

خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه . من و همسرم عاااااااشق دختریم. آخه هر دو طرف خانواده هامون پسر خیلی دا ...

مرسی عشقم به تو دوتاشو بده😘😘