2777
2789
عنوان

لك بيني در هفته ٣٨

164 بازدید | 18 پست

دوستان من امروز صبح ب وقت اينجا ( الان ساعت ١٢ شب) 

ساعت ٦ صبح قراره برم بيمارستان ك با القاي درد زايمان طبيعي كنم در هفته ٣٨ ب علت ديابت بارداري دكتر ختم بارداري داده 

الان لكه ديدم ب نظرتون صبر كنم تا ٦ ساعت ديگه 

يا الان برم 

ب نظرتون دردا خودشون شروع ميشن؟؟؟؟ دعا كنيد دردهام شرروع بشه ب صورت طبيعي 

لكه بيني خطرناكه الان ؟؟؟

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
سلام عزیزم شما همون مامی ندا قبلی هستی؟ کاربری قدیم؟

سلام خانومممم

بله بله خودشم😉😉خوبي عزيزمممم

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینی داری هر چه زودتر برو احتمال پارگی جفت وجود داره اونجا باشی  دم به دقیقه ضربان قلب جنین ...

واقعا ؟؟؟؟ يعني شروع زايمان نميتونه باشه؟؟؟

لكه بيني خيلي زياد نبود با دستمال خشك كردم خودمو فهميدم تو لباس زير نبود 

پس الان زنگ ميزنم ب بيمارستان ببينم ميگه بيا يا ن 

استرس گرفتم 😟😟😟

مرسي عروس كوچولو جونم منم خوشحالم شدم دوست قديمي

دعا كن براممممم ب سلامت دخترم ب دنيا بياد 

بنظرم برو توکل به خدا الهی زودی نی نی تو بغل میکنی

مرسي عزيزم 

نگران نشو گلم

زنگ زدم گفت نيا فعلا ساعت ٦ بيا 

ميخوام برم دوش بگيرم دعا كن راحت زايمان كنم