2777
2789

وایی کاش کرونا تموم میشد.

ما هروقت میرفتیم مسافرت هر طرفی اول یه روز قم میموندیم.

خیلی وقته هوس کردم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاااام.روز دختر مبارک.بچه ها امروز روز اول ذیقعده است و میتونین چهله بردارید که تو برنامه سمت خدا گفت معتبره. حالا هرکس هرچی که براش راحته بخونه به هرنیتی که میخواد. مثلاً سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان  عجل الله تعالی فرجه

سلامتی و عاقبت بخیر خودمون و خانواده

سرافرازی کشور

وسعت رزق

شفای بیمار 

ریشه کن شدن ویروس و شفای همه بیماران و صفر شدن فوتی های کرونا

و.....

از امروز تا ۴۰ روز یه ذکری که براتون راحته یا مثلاً حدیث کسا یا زیارت عاشورا و.....

ببخشید اینجا مطرح کردم

گفتم شاید ب درد دوستان بخوره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

امروز که روز دختره خیلی دلم گرفته  کاش منم مث دخترای دیگه خوشحال میبودم.کاش حضرت معصومه یه نگا بمن و زندگیم و وضعیتم مینداخت و معجزه ای میشد دلم ترکید چندین سال دیگه باید صبر کنم که از این همه غم نجات پیدا کنم  شماها دلتون پاکه دوستان دعام کنید   

امروز که روز دختره خیلی دلم گرفته   کاش منم مث دخترای دیگه خوشحال میبودم.کاش حضرت معصومه یه نگ ...

درپناه توجهات این بانوی گرامی باشی ان شاءالله..امید به خدا همه چی درست میشه فقط صبر ....صبر.

درپناه توجهات این بانوی گرامی باشی ان شاءالله..امید به خدا همه چی درست میشه فقط صبر ....صبر.

چقدر صبر؟مگه من چقدر توان دارم 15 ساله دارم با صبر خودمو اروم میکنم میگم صبور باش ولی هروز بدتر از دیروز میشه  اخه یه دختر مگه چقدر توان داره که از 15 سالگی بیفته تو غم و غصه و ناراحتی من اون سنی که باید خوش میبودم تو استرس و غم و غصه بودم تا الان که 34 سالمه همه چی خیلی بدتر شد که بهتر نشد   

چقدر صبر؟مگه من چقدر توان دارم 15 ساله دارم با صبر خودمو اروم میکنم میگم صبور باش ولی هروز بدتر از د ...

اگه بگم من چندسال صبر کردم باورت نمیشه...تلاش هوشمندانه و بی وقفه خودت هم لازمه عزیزم.‌.ان الله مع الصابرین.

اگه بگم من چندسال صبر کردم باورت نمیشه...تلاش هوشمندانه و بی وقفه خودت هم لازمه عزیزم.‌.ان الله مع ا ...

هعییییییییییی چی بگم میدونم که خدا نمیخاد برای من و خانوادم وگرنه انقدر مشکلات تا این حددددددددددد برای یه خانواده بخدا هیچکس تحملش نمیکرد بخدا قسم ما از سنگ بودیم که تا بحال زنده موندیم   انقدر دلم برای پدرمادرم میسوزه میگم خدایا تا زمین گیر نشدن جونشونو بگیر که بیشتر از این عذاب نکشن بعد از اونا منم بکش راحت شم .ببخشید قصد خراب کردن جو تاپیک رو نداشتم.معذرت میخام.میرم بیرون از تاپیک ببخشید دوستای عزیزم.التماس دعا دارم