2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
اها الان متوجه شدم.یعنی الان باردار هستید.به یلامتی و دل خوش.ان شالله خوش قدم باشه براتون

نمیدونم هستم یا نه فقط بی بی زدم 😥 اونم یه بار 😑 

میخوام برم ازمایش فردا یا پس فردا 🤗 

مرسی گلم ان شالله تو هم بارداری ❤

💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا باورم نمیشه😍برم ازمایش بدم؟

نه امروز نرو.بذار چند روز بگذره که بتا بده بالا،خیالت راحت باشه.خیلی برات خوشحالم مبارکت باشه.برای منم دعا کن اگه صلاحمه ،باردار شم.هشت ماهه اقدامم

عزیزم مثبته ، مبارکه انشالله ، الان بورو آزمایش بده بگو برات تیتر بتا هم بزنه ، الان آزمایش خونت نشون میده چون بتا اول تو خون بالا میره بعد تویه ادرار خودشو نشون میده

و خدایی که در این نزدیکی است.....

عزیزم دیگه عسل و پسته نخور چون نمیزاره جنین به دیواره ی رحم بچسبه ، تا یه یک ماهی پله زیاد بالا پایین نرو ، پیاده روی طولانی هم نکن تا قشنگ جنین بچسبه ، اینارو هم که میگم دیگه نخور ، زعفران ، غوره ، آب غوره ، زرشک ، گل گاوزبان ، آویشن ، پونه ، کرفس ، رازیانه ، اینا باعث میشه به خونریزی و سقط بیوفتی و به جاش از این به بعد چیزای خوب بخور برای قزافه ی بچه هم خواستی بگو تا بگم چیا بخوری

عزیزم دیگه عسل و پسته نخور چون نمیزاره جنین به دیواره ی رحم بچسبه ، تا یه یک ماهی پله زیاد بالا پایی ...

ممنوووووونم ازت مهربووووونم.بله بگین لطفا

خدایا شکرت......❤❤❤
نه امروز نرو.بذار چند روز بگذره که بتا بده بالا،خیالت راحت باشه.خیلی برات خوشحالم مبارکت باشه.برای م ...

ممنونم.ان شالله خیلی زود مامان بشین❤

خدایا شکرت......❤❤❤
ممنوووووونم ازت مهربووووونم.بله بگین لطفا

عزیزم اول از همه قیافه ارثیه ولی تغذیه هم بی تاثیر نیست ، من خودم سر بارداریم خیلیییی تحقیق میکردم و از کتابهای خیلیییی قدیمی که مادرم داره کمک میگرفتم و اثرشو رویه دخترم دیدم ، میگم بهت انشالله برای شما هم تاثیر بزاره ، اگر میخواد قدش بلند بشه پرتقال زیاد بخور ، (من الان دخترم از تمام هم سنهاش بلندتره ) خوردن خرما مژه هارو بلند میکنه ، خوردن به و سیب و انار بچه رو خوش آب و رنگ میکنه ، به البته اگر تو کل دوران بارداری زیاد بخوری هم نمیزاره تهوع بگیری و هم اینکه واقعا بچه رو زیبا میکنه ، خوردن هلو هم بچه رو زیبا میکنه ، خوردن خربزه بچه رو خنده رو میکنه ، خوردن زیتون پوستشو شفاف میکنه ، از ماه پنجم به بعد هرماه فقط دوبار به اندازه ی یک قاشق چایخوری عرق رازیانه بخوری بچه چشماش گیرا و قشنگ میشه ، ولی بیشتر از این اندازه نباید بخوری چون سقط میاره ، از ماه پنجم به بعد روزی دو سه تا دونه شکلات بخوری بچه خوش اخلاق میشه ، خوردن زیادترش بچه رو پیش فعال میکنه ، خوردن تخم غاز البته باید به اون غاز قورباغه داده باشن بخوره بچه رو چشم رنگی میکنه (من خودم نتونستم اینو پیدا کنم بخورم گفتن تو روستاها باید پیدا کنی ) خوردن سبزی بچه رو پر مو میکنه ، چیزای تند نخور چون پوست بچه تیره میشه ، غذاهای مونده و سرخ کردنی زیاد نخور اونا هم پوستشو تیره میکنه ، تا میتونی به و سیب قرمز و هلو و انار بخور تا تاثیرشو ببینی ، تویه بارداریت به مرور شروع میکنی به ترش کردن ، تا ترش کردی خیار رو با پوست بخور ، سعی کن لبنیات بخوری تا هم پوستش خوب بشه و هم استخون بندیش محکم بشه ، چیزای شور زیاد نخور چون هم ورمت زیاد میشه هم فشار خون بارداری میگیری ، شیرینی هم زیاد بخوری دیابت بارداری میگیری ، باید تعادلو تویه همه چیز رعایت کنی ، تا میتونی میوه بخور ، خربزه هم بخور تا خوش اخلاق بشه ، اگر تهوع بارداری داشتی زنجفیل تازه رو دم کن بخور تهوع رو کم میکنه به هم همین تاثیرو داره ، سوره ی یوسف و محمد رو زیاد بخون مخصوصا ماههای پنجم به بعد ، پوستتو دائم چرب نگه دار تا ترک نخوری ، اگر روزی دوتا گردو بخوری کمتر ترک میخوری ، تویه بارداریت سعی کن روحیتو شاد نگه داری و موسیقیای شاد گوش کنی اینجوری بعد از زایمان افسردگی نمیگیری و تویه دوران بارداری باعث میشه بچه ی شادی تویه شکمت رشد کنه ، زمانی که ماههوی بارداریت بالارفت برای وزن گیری جنین ماشعیر و بستنی بخور ، انشالله که به سلامتی زایمان کنی ، هرچی به ذهنم رسید رو گفتم

عزیزم اول از همه قیافه ارثیه ولی تغذیه هم بی تاثیر نیست ، من خودم سر بارداریم خیلیییی تحقیق میکردم و ...

واااایی مممووونم ازت.از این همه مهربونیت.واقعا مرسی.

الان اومدم ازمایش دادم ساعت ۳ اماده میشه

خدایا شکرت......❤❤❤
واااایی مممووونم ازت.از این همه مهربونیت.واقعا مرسی. الان اومدم ازمایش دادم ساعت ۳ اماده میشه

قوربونت عزیزم کاری نکردم که ، اگردهنوز به همسرت نگفتی بیبی چکت مثبته سعی کن سورپرایزش کنی ، مثلا یه لباس نوزادی بخر بزار تو جعبه کادویی جواب آزمایشتم بزار روش شب اومد بهش بگو واست به خاطر عشقی که بهت دارم هدیه خریدم و کادو رو بده بهش ، یا هر مدل دیگه ای که بلدی 

قوربونت عزیزم کاری نکردم که ، اگردهنوز به همسرت نگفتی بیبی چکت مثبته سعی کن سورپرایزش کنی ، مثلا یه ...

اره عااالیه😍👍👍نه هنوز نگفتم جواب ازمایش بیاد بعد.که زدحال نخوره

خدایا شکرت......❤❤❤