2777
2789
عنوان

عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح بخیر من دوتا دختر ۲۳ و۱۵ سال دارم هر دوتاشون خوابیدن .....برنامه هاشون منظمه ..مخصوصا اولی چون داره برای آزمون وکالت آماده می شه ....‌فکر نمی کنم  محیطی مثل اینجا مناسب دختر ۱۵ ساله من باشه ....ببخشید با دعا و سلام و صلواتم کسی به بلوغ فکری نمی رسه ....‌.اگه می خوای به بلوغ فکری برسی ....فقط از مامانت کمک بگیر ...چون هیچکس به اندازه مامانت نمی تونه بهت کنه .....‌محیط اینجا هم به هیچ وجه برای شما توصیه نمی کنم ...موفق باشی گل دخترم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام صبح بخیر من دوتا دختر ۲۳ و۱۵ سال دارم هر دوتاشون خوابیدن .....برنامه هاشون منظمه ..مخصوصا اولی ...

سلام ممنونم بابت نظر مفید شما

اما لازمه عرض کنم خدمتتون که من اگر تو نی نی سایت هستم صرفا برای اینه که از نظرم اینجا برای یاد گرفتن از امنیت بالاتری برخورداره

من به جای عضو بودن تو گروه های تلگرامی و واتساپی مختلط که این روزا مد شده و فقط هم در جهت نا درستی و هوسبازی بعضیها که خودتون مطمئنا در جریان هستید هستند،اینجارو انتخاب کردم.

و تمام تلاشمو می کنم تا از تاپیک هایی بازدید کنم که به نفعم باشه نه به ضررم

اتفاقا من هم در درسم خیلی موفقم و برای داشتن آینده ای درخشان خیلی کوشش می کنم

اما از نظر بنده برای زندگی کردن در این دنیای خطرناک صرفا درس خوندن مهم نیست بلکه ما باید یه سری نکات رو که جامعه و به خصوص مدرسه به ما آموزش نمیدن در مکانهایی مثل اینجا یاد بگیریم

البته در کنار درس

چون درس برای من دارای الویته

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
سلام صبح بخیر من دوتا دختر ۲۳ و۱۵ سال دارم هر دوتاشون خوابیدن .....برنامه هاشون منظمه ..مخصوصا اولی ...

مجدد از شما تشکر می کنم

نظر شما منو آگاه تر کرد❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
انگشت شمارن رمان های پر مفهوم ، البته من شخصا کتاب با موضوع مشخص از نویسنده ای که تبحر در اون مورد د ...

بله من منظور شما رو کاملا می فهمم

بعضی از اپ ها تو اینترنت هستن که رمان ها و داستان های به اصطلاح عاشقونه شون کاملا بی محتواست و نویسنده ها هم ناشناس هستن

البته من می تونم به جرعت بگم هیچ وقت تا حالا این رمان هارو نخوندم

اما به رمان هایی که از نویسنده های پرآوازه و درخشان منتشر شدن بی نهایت علاقه مندم

داستان شازده کوچولو

رمان گرگها از برف نمی ترسند

رمان آرزوهای بزرگ

رمان بابالنگ دراز

و.....