2821
2789
عنوان

شوهر داری

262 بازدید | 13 پست

من همش شوهرم تهدید به رفتن میکنه منو همش میگه طلاق همیشه سرش تو گوشیشه میگه تو غر میزنی من چون تو این شهر غریبم هیچ کس ندارم فقط با اون حرف میزنم اونم از صبح میره تا شب سر کار یه چیز دیگه همش منو مسخره میکنه میگه چرا اینجات این جوریه چرا اندامت این شکلیه واسه بیرون رفتنم من خواهش میکنم بریم بیرون حوصلم سر رفت .جالبش اینجاس که خوبی های منو نمیبینه فقط میگه تو الی بلی .راستشو بخواین احساس میکنم دوستم نداره اما خودش میگه دارم چیزیم تا حالا ازش ندیدم .به جز یه بار که اونم میگفت چیزی نیست اشتباه میکنی یه جوری پیچوند اما یادم نیست چجوری قانع کرد منو درضمن همش وقتی دروغ میگه رو  دروغش هست تا من بهش ثابت کنم .خانوادمم که میگن تو مقصری اونو خوبه میدونن بخاطر اینکه جلوشون زبون میریزه تورو خدا بگید چیکار کنم انتقام اشکایی که ریختم بگیرم یه کاری کنم اون بیوفته با پام 

راستی من قدم ۱۷۰ وزنمم ۶۸ ایدال چهرمم که همه میگن دخترونه نازی من نمیدونم کجام مشکل نداره که نمیپسند ...

نمیدونم ولی یاد این مثل افتادم تازه اومد به بازار کهنه میشه دل ازار

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستی من قدم ۱۷۰ وزنمم ۶۸ ایدال چهرمم که همه میگن دخترونه نازی من نمیدونم کجام مشکل نداره که نمیپسند ...

حتماازطلاق میترسی نقطه ضعف دادی دستش....

اعتمادبنفستوببربالا همیشه خودت خودتوتعریف کن 

حتماازطلاق میترسی نقطه ضعف دادی دستش.... اعتمادبنفستوببربالا همیشه خودت خودتوتعریف کن 

دقیقا هر وقت خواست بره از خونه بیرون افتادم به پاش اونم با کتک زدن هل دادن گمشو میخوام برم ازت بدم میاد حرفاشو زد

دقیقا هر وقت خواست بره از خونه بیرون افتادم به پاش اونم با کتک زدن هل دادن گمشو میخوام برم ازت بدم م ...

خب تقصیرخودته عزیزم من همیشه میگم اول خودم بعدا عزیزام اگه تودلتم اینطورنباشه اینطورجلوه بده 

اون حرفا رو زده ها گمشو میخوام برم و.....من فقد التماس کشی

ببین من به شوهرم ثابت کردم اگه یه درصدازاطرافم راضی نباشم حالم خوش نباشه اذیت بشم اون کس رو یامحل روترک میکنم میرم به پشت سرم هم نگاه نمیکنم 

به جهنم که نمیرسه. به خودت برس . ورزش کن، ارایش کن . برو کلاس (( بعد کرونا)) .. لباس شیک بپوش، قرتی شو ،کتاب بخون ، فیلم و سریال خوب ببین .، چند تا دوست برای خودت پیدا کن. از‌همه مهمتر خیلی تحویلش نگیر ، اویزون نباش .ضعف هم نشون نده. ببین چطوری ایده آل میشی . و‌چطوری میافته دنبالت. صبح تا نشستی افسرده منتظری اون بیاد اویزونش بشی‌.. معلومه دلشو میزنی .. اول خودت عالی شو و خودتو دوست داشته